- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- TrackPoint nélkül jön az új Thinkpad?
- Amazon Kindle
- Autóhifi
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz #16939776 #15 üzenetére
Ez a baj, hogy ha akarnák is problémás lenne. Azt hiszem most az Intel sem tesz kondit semmilyen M2 SSD-re, csak a rokon lelkű, de teljes PCI-E kártyákra. Azok viszont most eszméletlen árakon mennek a mai körképhez képest (tudom, a SATA2 SSD-ik sem voltak olcsók új korukban, de mikor beindult az ipar és jött a SATA3 is, akkor szépen lement a használt áruk, és ma sok gyártónak van sok terméke mindenféle ársávba, "bármit" pedig nem ér meg az ilyesmi otthonra, még ha meg is ment néha kellemetlenségtől).
Valamikor régen még nekem is volt vizes blokkom DDR2-es tuning RAM-ra. Akkoriban még lehetett, és típustól függően "kellett" is tolni nekik a feszültséget (jóval a szabvány felett, és még tovább), nem úgy mint ma, hogy ki is nyírnád vele az integrált vezérlőt és a RAM amúgy se menne vele sokkal jobban. Bár miután megvolt úgy egy évig, utólag beláttam hogy talán felesleges túlzás volt és DDR3-nál már eszembe sem jutott.
(#19) atus72
Lehet, hogy épp a matrica az a csoda réteg, ami elvezeti a hőt.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TrackPoint nélkül jön az új Thinkpad?
- Tesla topik
- Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest