Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
Annyi játék van pl indie vagy régebbi kevés gépigényű,amit azzal az igp-vel lehetne tolni. Előbbi kategóriában vannak elég jó címek, csak utána nézés. Mai AAA-k többsége kukába való egyszer végigjátszós "szemét" ami ráadásul még gépzabáló is. Mondjuk ha kingdom come deliverance-et(ami szinte mindenben hozza az AAA szintet is, plusz amit azok nem) akarnád tolni még megérteném a siránkozást a jobb vga-ért
Nekem jelenleg egy játék indokolna egy 1060-ast a killing floor 2, azt mondjuk tolnám újra, de nem kötöm fel magam van más még ezzel a 2500K -ba pakolt vacak igp-vel is. Én tuti kivárok őszig aztán meglátjuk lesz e olcsóbb új vagy használt garis vga. Nyáron nem szabad vga-t venni.
-
Dr. Akula
félisten
Ha az 1080 SLI elég hc, akkor nekem kéne vízhűtéses, mert nem tudnám hoa rakni a radiátorokat. Ha meg nem kompakt, hanem "szereld magad" rendszerű, csak vizesblokkot tartalmazó a cucc, akkor meg méginkább nem kell, mert nem akarok vizet barkácsolni a gépembe. Valamint tök kényelmetlen hogy ki/beszerelésnél mindig le kell csavarozni róla. Elhiszem hogy tuning meg minden, de nem kell.
-
Vesa
veterán
Az Inno3D még mindig olyan gáz, mint régen volt? Bennem az maradt meg, hogy ilyet nem szabad venni...
-
K0vasz
aktív tag
egy ilyen csúcskártyát úgyis csak a hc gamerek vesznek, nekik meg a vízhűtés még extra "coolság" is, úgyhogy nem hiszem, hogy ne mernék meglépni
-
Sanya
nagyúr
válasz
antikomcsi #8 üzenetére
Megerősítette, amit már tudtunk, vagy sejtettünk.
-
törölt tag
válasz
Dr. Akula #22 üzenetére
Ez a helyzet engem is negatívan érintene, mert léghűtéses ref. kártyára rendezkedtem be. Új, alacsony légsebességre optimalizált hűtési koncepciót kellene kitalálni és új házat kellene építeni köré.
Bár az is lehet, hogy csak nagyon stabil táp és nagyon rövid adatvezetékek kellettek az új GPU és a VRAM közé, de ezek ellenére alacsonynak fog mutatkozni a TDP és nem lesz probléma a léghűtés illesztésével ezen alkatrészek teljesítmény sűrűségére.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Televan74 #12 üzenetére
Persze, tudják hogy kussolva jobbak a régi szajré elpasszolási esélyei - egy darabig. Az azért a lapító gyártóknak is előbb-utóbb feltűnik hogy a vevők is visszafogják a vásárlást, mert mostmár jönnie kéne, és nem leszek hülye lejárt áruért luxus(bányász)árat fizetni. Szóval mi is készülünk, mi se veszünk már régit, ha megunják a gyártók az eladások pangását, akkor majd csak kénytelenek lesznek kiadni az újat, és leértékelni a régit.
-
Dr. Akula
félisten
Mi is készülünk rá, addig se szándékoztunk megvenni a 2 éves 1080Ti-t 300k-ért, bányászoknak túlárazva. Inkább kivártunk eddig is, ezután is.
-
ALBY
senior tag
Spoiler : Eergébééé!
-
kovászos
tag
Jövő tavaszra biztosan normalizálódnak az új videókártya árak mert:
- memória kartell és utóhatása szűnik
- bányászbaromság szűnik és fölöslegessé vált videókártyái a kuka mellé lesznek tévekitartás!
-
r92king
tag
válasz
Televan74 #12 üzenetére
Elkovettem egy hulye hibat neztem regebben egy Youtube videot, hogy na most majd julius elejen erkeznek az uj kartyak bla bla bla fake news. Kb egy honappal ezelott egyik penteken haverommal iszogattunk es panaszkodott nekem, hogy megvette februarban az uj gepet i7 8700k full RGB (meg a tap is) es nem tud gamelni, mert nincs videokartyaja es mar ugy kiprobalna az uj Assassin's Creed-et (akkor nagyon draga volt minden kartya, meg elvileg o "csak" munkara vette). Teves informacioval teli reszeg hulye fejemmel megsajnaltam es eladtam neki kovetkezo heten a GTX 1060-at, hogy en majd ugy is veszek egy uj szerias karit. Hat...nem ugy sikerult
1 honap kinszenvedes a HD4600-al pokolian elvezetes
Hallgatok ratok, kemeny csavo leszek es kibirom meg 1-2 honapig
-
Televan74
nagyúr
Látod én a RX580 -as kártyámmal kényelmesen kivárom milyen lesz a xx60 -as kártya és persze azt is milyen áron vásárolható majd.
Ha tudnád hogy az új xx80 210.000Ft körül jönne,te sem vennél már 1080 -at.De ezt a gyártók is tudják és még ott van mellette a szigorú NDA is. -
r92king
tag
En is annak orulnek, de tovabb mar nem birok varni. Nezek nagyon jo aron 1080-at Hardverapron es megveszem. A belso hang a fejemben azt mondja varjak meg, de igy hogy semmi konkretumot nem tudunk, csak talagatas meg a fake news megy megorulok.
#HOW2MAKEIMPATIENTPEOPLEMAD by NVIDIA
-
törölt tag
Ha ez igaz, akkor a "ref." nem lesz léghűtős kártya.
Túl kicsi a GPU mérete, túl közel vannak a memóriák hozzá, túl kevés a csavar körülötte és aránytalanul erős a VRM. A két db szélre tolt pwm csatlakozó is árulkodik hogy két motor van, és egy darab TH kondenzátort, és a szokásos led csatlakozót sem látni a PCB-n.
Helyet csináltak "valaminek", szerintem vízhűtést kap, arra van felkészítve. -
r92king
tag
GTX 1180 PCB fake vagy nem?
forras GURU3D. -
Sanya
nagyúr
válasz
antikomcsi #2 üzenetére
Hogy szerintük is még idén jönnek.
-
AllTheBest
őstag
válasz
antikomcsi #2 üzenetére
Szerintem itt arról van szó, hogy így már biztos, hogy idén lesznek új kártyák
-
Acélfarkas
őstag
Ahoy Abu! Valaki a nevedben ír semmitmondó cikket. Jó ez így neked?
-
antikomcsi
veterán
És mit árulkodtak? Mert ebből az írásból semmi nem derült ki az új generációs GeForce-okról.
-
Televan74
nagyúr
Szinte semmi nem derült ki az új kártyákról,na de egy azért kiderült,a top termék vizezve lesz extra felár ellenében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest