Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Casetek.hez képest jól szellőzik?
és további 50 db házhoz képest??
-
törölt tag
Egy Cooler Master Hyper TX3-as CPU hűtő kényelmesen belefér vajon?
-
Hun'reeth
őstag
3.0-s usb kivezetéssel és 12-13k árral tényleg kelendő lehetne.
-
ExtremeClock
aktív tag
Első venti nagyon le van sajnos árnyékolva azzal a műanyag gagyisággal.
-
retfirg
tag
Kivül is lehetne kicsit kékebb...
-
törölt tag
Ez nagyon király, majd ha a jelenlegi fő gépem másodlagos pózicióba süllyed egy ilyenbe pont beletudom tenni amATX-es lapot
-
xxxbmx
tag
szép ki háázikó de ennél többet vártam az aerocool tol,hogy többet ad a külsö megjelenésre!nekem jelenleg is aerocool-m van(hi-tech 7 pro) és nagyon megvagyok vele elégedve!
-
Georg17
tag
-
ch003067
addikt
Aranyos kis ház, de ennyiért nagyon drága
-
Tl_
tag
Szerintem nagyon jól néz ki, ez a kék és a fekete nagyon összhangban vannak.
Ehhez már csak valami piros-zöld-sárga led kéne, aztán nagyon szép lenne.
Habár az árat, egy kicsit magasra tették, ezért nembiztos hogy a leg kelendőbb termékek között lesz. -
Lehetne olcsóbb is. Annó az AeroEngine Jr. se volt rossz és mégis olcsóbb volt. Meg ugye ennyiért már Antec házat is kap az ember...
-
Tibor92
tag
Kicsi, de ütős ! Nekem bejön nagyon !!
-
Isee
senior tag
Jelen esetben a nevet kell megfizetni nem a minőséget.
Hogyha lenne egy total ugyanilyen ház, ami lian li névre hallgat, és egy kicsit "szálcsiszoltabb aluminiumosabb előlapos" kivitelben adnák, egyből 35k lenne az ára -
Donvit078
tag
Iszonyat drága a Magyar fizetésekhez viszonyítva.
-
zed1983
őstag
Erre azt mondom, hogy elég tűrhető kategória
-
ExtremeClock
aktív tag
Jó cucc de inkább 15-16k az ára.
-
h1ght3chzor
őstag
Kicsit drága sztem, de minőségi cucc.
-
törölt tag
se egy fél szamuráj, se egy negyed ufófej nem lóg ki az elején? ez nem is aerocool.
plexivel nálam szóba se jöhetne, az ára meg ahhoz képest igencsak vastag...
-
lujó55
addikt
Soha nem voltam elfogult, de ez tényleg tetszik. Két éve égenföldön kerestem búzakék belsővel házat, mert a szinterezése nem egy gatya ára, erre tessék: itt ahun-e!
-
Tibor_560sec
aktív tag
A haz eleje semmilyen ...
A kek szin mellett remelem feltunika fekete is
A belso otletes es joval tobbet ad mint mas ...
Jo lett volna ha 13.000 Ft-nal megalt volna az ara ... -
Georg17
tag
Elég drága házikó, de USB3 csatlakozó nincs rajta. Pedig ez a ház média PC-nek akár még jó is lehetne.
De egy optikai meghajtó, illetve egy ventilátor vezérlő, s máris nincs több hely USB3 kivezetésnek vagy kártyaolvasónak, vagy HDD dokkolónak.Jól látom, hogy 9 HDD hely van? Nos kábelmenedzsment elvileg van hátul, de szerintem kevés hozzá az akasztófül. A példában szereplő 3 db vezeték elvezetése hátul még nem kábelmenedzsment. Teljesen mindegy, hogy kicsi-e a ház vagy sem, rengeteg vezetéket lehet egy ilyen házba is belezsúfolni, s akkor már lehet majd gondolkodni, hova is rögzítsük a vezetékeket hátul?
Íme egy példa kábelmenedzsmentre:
És még ez nincs is teli zsúfolva. A moduláris táp is sokat segít a helyzeten.Számomra ez a ház se ilyen, se olyan. Komoly konfighoz szerintem kicsi. Média PC-hez pedig fölösleges a plexi, illetve több 5 1/4"-es kellett volna szerintem, mint az a rengeteg HDD hely.
-
Milka 78
nagyúr
Nem rossz kis ház.Elég praktikus belülről,mondjuk sima feketében szebb lene.Mondjuk ennyiért NZXT Vulcant-t is lehet kapni ami azért masszívabb és többet is tud.
-
törölt tag
MATX-nek nagy.
-
Zewa
senior tag
Igényes de meglepősen rondára sikeredett.
18k meg nem kifejezetten hozzánk lett mérve. Elfogadható házat ennél olcsóbban is lehet kapni és a kis maradékból még mindig futja erre vagy arra..
-
szabibeni94
csendes tag
Nagyon szép kis kuckó! Nekem nagyon bejön! Csak az ára lenne kevesebb...de majd idővel
-
Ringman
félisten
anyaga honlap szerint: SECC 0.6mm, súlyát nem is tünteték fel.
ezt 18k-ért kicsit kevésnek érzem -
banhammer
veterán
Kicsit draga a haziko.
-
fondorlatos
aktív tag
Jól állta a sarat a szellőzős tesztben, de mégse jön be nekem.
-
lajtika
aktív tag
Jó kis háznak tűnik. Ritka a micro atx méretben az ilyen jól felszerelt ház.
-
törölt tag
ha nem kék lenne belül, nem lenne tésztaszűrő, nem lenne mocsokronda, akkor még kéne is.
-
Gude
senior tag
18k-ért sokallom
-
albert8
veterán
NEm rossz, de ennyiért nem éri meg
-
nicu71
addikt
nagyon szép kis ház!
-
Skizz
addikt
Ide vele, plexi nélkül, fele ennyiért.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Elmegy egynek. Matx nek tökéletes, másra nem is lehet(ne).
-
XCube
tag
Első olvasatra nem is figyeltem fel erre a képre. Eltörném a kezét annak, aki ezt így kitalálta. ahelyett hogy az egész lyukacsos lenne és átszellőzne inkább le kell fedni és a venti elé is kell rakni zajkeltőket...
.
-
Cyberpunk
félisten
Nekem ez jön be FRACTAL DESIGN Define Mini persze kicsit magasabb az árazás. De nem veszek, amíg nem találok mATX-es X58-as alaplapot, ami nem egyszerű feladat.
-
X Factor
addikt
Kicsi, szép, praktikus, jó árban, tetszik.
-
Apika
addikt
Nem rossz...
-
erdoke
titán
Ma már jobban örülnénk, ha 2-2 USB 2.0 és 3.0 port lenne az előlapon, illetve bizonyára lenne igény pleximentes, ámde jó vastag, nem rezonáló oldallapos verzióra is.
-
Hát, számomra ez sem érne meg 18K-t, messze nem...
-
Osynho
addikt
Nem rossz kis házikó, de azt sosem értettem, hogy miért kell teljesen lefedni a levegő útját a megfordított hdd tartóval.
Ennyi ember veszi ki-be a vinyóját napi többször?
-
joker1220
őstag
Szuper kis házikó, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Személy szerint én 11k ért jutottam hozzá használt de
hibátlan állapotban innen a hwapró rólPár szépséghibája van, ha AMD config kerül bele
és egy komolyabb hütő akkor a procihoz való
hozzáférés egy horror:SMivel nincs hely hozzáférni a procihűtő rögzítőjéhez,
az én esetembe alaplapostul ki kellett emelni az egész
cuccot hogy biztonságosan le lehessen emelni a proci
hűtőtA nagy procihűtőből adódoan a felső ventihez sem
lehet hozzáférni így a porszűrőhöz sem.Az első porszűrő tisztítása sem valami egyszerű
történet
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest