Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
A látottak alapján és főleg az atmoszféra miatt, szerintem biztos meg fog valósulni, kb. 98%. Főleg mivel Sci-Fi, FP nézetű játékból eléggé szűkös a kínálat manapság.
-
Memora
senior tag
Ez a remake engem sokkal jobban érdekelne (annak ellenére, hogy nem játszottam anno az eredetivel), mint a szintén kortárs Doom...
-
Fitzgerald
veterán
A 2-ből is készülhetne remake. GOG-on pont a 2-t kaptam ajándékba tavaly valami vásárlásomhoz.
A 3-at is hegesztik már Warren Spector közreműködésével.
Idén jön az új Deus Ex, jövőre meg jöhetne mindkét System Shock. Nem lenne rossz. -
Chp
őstag
Tyhű, de bitang!
-
Fred23
nagyúr
válasz
bekes.andras #2 üzenetére
Igen, csak mikor én felfedeztem a SS1-et és SS2-t, már éppen jött ki a Deus Ex, ami miatt aztán megint feledésbe merült a SS.
-
Fred23
nagyúr
Sok sikert nekik a gyűjtéshez!
Vajon a felújítást mennyire tekintik kibővítésnek is? Attól tartok, semennyire, de jó lenne remélni, hogy több teret is kapunk, hogy nagyobb lesz az űrhajó.
Ha nincs a Deus Ex első része, sokkal többen ismernék ezt a játékot. Én se próbáltam ki anno sokáig, simán csak azért, mert mi is lehetne akár csak közelítőleg olyan klassz, mint a Deus Ex.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A NightDive Studios Facebookon jelentette be, hogy nyáron indul a játék közösségi finanszírozása.
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest