Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
#40553216 #58 üzenetére
Az én szemem akkor is orgazmust kapott tőle, főleg a színek miatt. Annyira modern volt, hogy a 7 egyszerűen bántotta az esztétikai érzékem utána.
A henger alakú tálca a füstszínű, félig áttetszőségétől és a Start gomb üveggömb alakjától én odavoltam. A fekete UI a böngészőnél, amikor teljes ablakba tettem (és a tálca is) annyira megfogott, hogy hiányzik mindenhonnan.
Még Nokia telefonra is elkészítettem témázó alkalmazással ezt a felületet magamnak. Talán az volt a baj, hogy túlságosan meghaladta a korát, mert a korábbi rendszerekhez képest hatalmas eltérés volt. Ez olyan dolog, hogy elsőre vagy megtetszik, vagy sose fogod megszokni. Esetleg a Zune téma volt kicsit hasonló XP-re, amit szintén sokáig használtam. Szerintem szépen volt megtervezve.
A csempés felülettel sincs gondom az újabb rendszerekben, de az inkább egy olyan rendszerben jó, ahol az irányítás nagyon kötött, mint az X-Box.
A 7-ben vitték tovább a Vista felületet (telepítésnél még az eredeti fekete tálca egy részlete is benne maradt) csak teljesen lecsupaszították. Nekem ez felfoghatatlan volt. Ahelyett, hogy inkább finomítottak volna, legyalulták a szépséget.
Szeretem a bonyolult dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest