- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Steam Deck
- Videós, mozgóképes topik
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
főleg, ha egy wordben van az ember, akkor azt nem is engedi újraindítani, amíg be nem zárja magát a word, nem? az meg mentésig nem zár be, és azt is le kell okézni...
persze lehet rosszul emlékszem
tévedés jogát fenntartom és ezzel kapcsolatban semmilyen kárért felelősséget nem vállalok!
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
igen, az updatek már tényleg idegesítőek kicsit. mondjuk én soha nem hagyom akkor újraindulni mikor ő akar. és igen nem laptopom van, hanem pc-m, ezt meg nem kell cipelni és lezárni bezárni
vista:
akkor nekem csak baromi nagy mázlim volt. nem érzékeltem semmit sem a lassúságából, sem a driverek hiányából, sőt a win7-nél szenvedtem a creative hangkártya vackától, miszerint nincs rá hivatalos driver (vistára se volt, de ott működött legalábbwin7ben meg mindig vacakolt)
jó, új gépem volt, megfelelő memória mennyiséggel, így gyorsan ment a vista, játékok közben sem érzékeltem lassúságot.
jó, írjuk a szerencse oldalára
ugyanakkor stabil volt, egyszer nem fagyott le, nem volt kékhalál, nem kellett újratelepíteni.
mondjuk a win7-el is ez a helyzet szerencséretudom itt már nincs kékhalál de szerencsére nem tudom mi van helyette
zöld? narancssárga?
-
Drenadar
veterán
miért zavaró a restart ennyire? engem nagyon nem érdekel, és kb. mindig kikapcsolom a gépet. kibírom azt a kb. 20-30 másodperc boot időt.
és én se nagyon hallottam olyan érvet, hogy win8ra kellene váltani, de persze az MS-nek jó ha minél sűrűbben veszik az emberek a wineket
amúgy meg rosszul tudom, hogy a win7 is csak egy optimalizált/foltozott Vista?
(#19) pete_21 : szerintem is megváltás volt, de soha nem hitt nekem senki. csak mert a haverjának a haverjának a nővére azt hallotta a haverjának a nővérétől ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest