- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nigér
őstag
Mondjuk igazad van, mert ez inkább 1000 dodó mint 500
-
veterán
Te valamit nagyon rosszul tudsz.Én azt írtam,hogy vajon a tízszer olcsóbb vajon mennyivel szól rosszabbul,én csupán erre lennék kíváncsi.És koránt sem biztos,hogy egy high end cucc nagyon jól szól.Próbáld meg ne félremagyarázni a szavaimat.Más 58 dollárét igenis komoly fülest veszek ami tökéletesen megfelel egy mp3 lejátszóhoz.A mostani Sony is amit használok az 15 000ft volt és kifogástalan a hangja.És miért ne hasonlítsam össze egy alaposan túlárazott fülest egy jobb középkategóriással? Avval hasonlítom össze amivel jólesik.Én még nem láttam pici AKG fülest 500 dollárért,mert ilyen nincs.
duree54
-
zetor2000
őstag
500$+, és a a legtöbben tömörített mp3at hallgatnak :-)
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
törölt tag
Nyomókamra elvén működik, ezért meghajtó -a drive szóból magyarosítva-, nem hangszóró
-
AGE-T
őstag
Mi ez a cirkusz itt? Ne bohóckodjunk már kérem
Armatúrás fülesért én a büdös életbe nem fogok még egyszer kiadni ennyi pénzt. (W60 lehet kivétel ), max, ha nagyon nincs hová tennem a pénzem. Klipsh részéről ez "ilyet mi is tudunk" techdemó. Élettelen az armatúra sajna, nincs benne meg az, amit egy membrán ad hozzá a zenéhez.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
Tulku
veterán
Nyert, vagy nem nyert...az Oppo bármilyen dap-ról egy f.s mondjuk egy w60-hoz képest...ez pedig az én véleményem ...és ez szerintem nyert!
OPPO PM3 egy mélyorientált, sötét alagút nekem, nem ajánlom senkinek...legfeljebb neked, ha tetszik és megvásároltad...és persze ha van otthon egy 2-5 kg-os dac-amp-od amivel valóban meg tudod hajtani...ehhez azonban nem szeretnék 4-5 km hosszú kábelt vásárolni ami elér mondjuk a munkahelyemig...
De ez persze az én véleményem...meg persze másoké is...nem kell azonosulni vele...hová lennénk ha mindenki egyet szajkózna...
Hét végén hallgattsam egy OPPO HA2 dac-amp-ot...az olyan amit emlegetsz...nem voltam elájulva a hangjától egyáltalán...arról nem is beszélve hogy androidra rögtön 3 rugó az app ami engedi a digit jelet átadni usb-n keresztül...és akkor van egy féltégla méretű "hordozható"...hmmm...izéd...hajrá!
Nem hiszem egyébként hogy a maximumot egy mobil eszköz fogja kihozni belőle...de ez megint magánvélemény...
-
Tulku
veterán
És elárulod mivel hajtod meg azt az OPPO-t...úton-útfélen...?
(Mielőtt mindenkit lehülyézel aki bizonyos mennyiségű pénz felett költ egy általad haszontalannak ítélt hangkeltő rendszerre...)
És persze eszembe jutnak a high-end show-n tapasztaltak, mikor fel merte valaki hozni a 2 milliós Sennheiser Orpheust egy high-end szobai rendszert bemutató emberkének...ott sem volt más reakció...csak a fejest vásárlók felé...
-
bmakszim
senior tag
Miért nem egyből a hangfalakkal veted össze...
(#14) Shyciii, csak mert neked eltérőek az igényeid, nem kell mást "lehülyézni". Én pl. fel nem vennék semmilyen fejhallgatót utcára -mert kis fejem van és bénán nézek ki benne- legyen az akármilyen hajtogatható és kicsi (ez utóbbiak jellemzően közelében sincsenek egy minőségibb füles hangjához).
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
Fejhallgatóból is van hajtogatható kis táskás hordozható változat. Még olyan is, ami nem a szokványos dinamikus, hanem planer magnetic rendszerű. Történetesen az alig drágább Oppo-PM3 is ilyen, és az lazán köröket ver bármilyen rohadt drága fülhallgatóra. Egyszerűen hülye, aki fülhallgatóért kiad 170eFt-ot. Akármilyen anyagot használnak, soha nem fog tudni felnőni az ilyen kategóriájú fejhallgatókhoz zene terén, így ez csak parasztvakítás, pénzkidobás.
-
Tulku
veterán
Mondjuk úgy...600 dodóért már biztosan 4 armatúrát kapsz bárhol
6-8-10 már 1000 dodó vagy fölötte...de az már egy más kategória...
2 armatúra nem váltja meg a világot...hallottam párat, erős kompromisszumot kell kötni...rendszerint a mélytartományban..én spec BA-nál a 6 armatúránál jutottam el oda hogy tetszik a mélytartomány...
-
Dave™
nagyúr
Nekem is, de annak a legkisebb baja a kábel gyengesége volt, sajnos tele voltak konstrukciós hibákkal. Azóta már Kínában is sokkal jobb minőséget gyártanak, legalábbis többnyire, de persze van ilyen is meg olyan is. 8-10 dollárért viszont már remek füleseket lehet kapni, a Xears-nél sokkal jobb minőséget képviselve.
-
-Skylake-
addikt
Ha tullepunk ezeken a neveken akkor pedig a masik iranyba , 580$ert is eleg sok mindent lehet venni. Igy elsore nem ertem ezt az arkepzest ennel a fulesnel , akarhogy nezem.
#8 : persze , nem mondom hogy a noble hibatlan lenne , meg persze izles kerdese is egy fules. Csak amit te is mondasz , hogy nem fog maradandot alkotni -> hat szerintem sem. A noble csak egy pelda volt , pont azert mert azt hallottam mar , de gondolom Te is tudod , hogy ~600$ gyakorlatilag majdnem minden felsokat. iem-et megtudsz venni , vannak kiugroan magas arak nyilvan , mint a Layla , de azert 600 dolcsi akarhogy nezed 600 dolcsi.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Tulku
veterán
Noble 4-ről is olvastam már hideget-meleget...persze ha neked van, vagy hallottad az más, de azt hiszem a meghallgatás (esetleg párosítás, illesztés) a fő szempontok....
...ettől függetlenül nem hiszem hogy 2 BA-val maradandó hangot lehet alkotni...még Klipsch-éknél sem..
...és félve ugyan de azt is megkockáztatom hogy itt nem fog oly maradandót alkotni a cég, mint hangfalaknál...De ne legyen igazam....
-
Dave™
nagyúr
Ha túllépsz az AKG, Sennheiser és hasonló neveken, akkor azért nagyon sok mindent lehet venni 58 dollárért, akár BA füleseket is, igaz kínai modellek lesznek. Hangra nem tudom őket belőni, mert én csak az olcsóbb dinamikusakat teszteltem, de még ezek is tudnak meglepetést okozni, hidd el.
-
-Skylake-
addikt
Erdekelne , hogy a hypeon kivul mondjuk a noble 4-hez nezve mit tud (az nemhogy ennyi , meg olcsobb is). Mer azt ertem , hogy for ajfon , meg a hivatalos applestore is tolja a klipsch-et , de attol a hangja szinte biztosra veheto , hogy nem 580dolcsis.
#2: ez a fules inkabb valoszinuleg jo es biztosan nem tokeletes
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
aelod
veterán
A fülhallgató kialakítása nem valami ergonómikus. Sokkal jobb lenne szerintem a gumiharanggal derékszöget bezáró "ház" kialakítás.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
veterán
Ez biztosan agszolute felsökategória,nagyon szeretnék meghallgatni egy ilyet,nagyon kíváncsi lennék rá,hogy hogyan szól egy AKG vagy egy Sennheiser mellett.Jó lenne tudni,hogy mi indokolja a 10 szeres árat.Habár ismerve a márka hangdobozait amelyek valóban kimagaslóak minőségben és persze árban is ez a fúles biztosan tökéletes.
duree54
-
Horbal
őstag
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest