Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Kell a fenének, túl drága!
Ha SSD akkor nekem Samsung!
-
Galopp
tag
Milyen szép lenne, ha a két hűtés teljesítménye megegyezne.. :-)
-
wattafaka
senior tag
"Kétféle hűtéssel érkezik a Team Group szélsebes SSD-je"
Van rajta, vagy nincs
-
Komoly darab, bár én egy kicsit magasnak tartom az árát, igaz ha igaz , hogy gyorsak nagyon.
Remélem előbb utóbb megjelenik egy teszt róla. -
Specifikációját tekintve megfelelhet, de a Sony teszteli és listázni fogja ezeket. A rendszerszoftver pedig csak azokat fogja engedni és kezelni. Mivel egyelőre hiányzik a támogatás és ez a kompatibilitási lista, ezért csak tippelni lehet, hogy ez így ránézésre jó lehet majd hozzá.
-
Ixion77
addikt
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Valószínűleg az adja a 9% nyereséget, hogy a lapka nagyobb, mint az IC-k felülete.
-
Milaraspa
tag
"...Kisebbik variánsáért 230, addig nagyobbikért 430 dollárt fognak elkérni a pénztárnál..."
Szerintem nem, mert még az Államokban is van áfa.
-
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
... valószínűleg bele fogod tudni tenni a PS5-be, és lehet majd róla játékokat futtatni.
-
mad823
őstag
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
mert azt tudod mondani, hogy: "figyu, neked van grafén a gépedben? mert az enyében igen."
amúgy értem, hogy jó vezeti a hőt, de ha nem növeljük meg a felületét, akkor leadni nem fogja tudni. na mindegy...
-
fatpingvin
addikt
és ez azon kívül hogy sok pénzt el lehet érte kérni azért jó, mert...? segítsetek már mert magamtól nem tudom befejezni a mondatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!