Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- Mac Mini M4 alapmodell benchmark Unreal Engine 5-ben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fanti
addikt
Kell a fenének, túl drága!
Ha SSD akkor nekem Samsung!
-
Galopp
tag
Milyen szép lenne, ha a két hűtés teljesítménye megegyezne.. :-)
-
wattafaka
senior tag
"Kétféle hűtéssel érkezik a Team Group szélsebes SSD-je"
Van rajta, vagy nincs
-
Komoly darab, bár én egy kicsit magasnak tartom az árát, igaz ha igaz , hogy gyorsak nagyon.
Remélem előbb utóbb megjelenik egy teszt róla. -
Specifikációját tekintve megfelelhet, de a Sony teszteli és listázni fogja ezeket. A rendszerszoftver pedig csak azokat fogja engedni és kezelni. Mivel egyelőre hiányzik a támogatás és ez a kompatibilitási lista, ezért csak tippelni lehet, hogy ez így ránézésre jó lehet majd hozzá.
-
-
Ixion77
addikt
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Valószínűleg az adja a 9% nyereséget, hogy a lapka nagyobb, mint az IC-k felülete.
-
Milaraspa
tag
"...Kisebbik variánsáért 230, addig nagyobbikért 430 dollárt fognak elkérni a pénztárnál..."
Szerintem nem, mert még az Államokban is van áfa.
-
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
... valószínűleg bele fogod tudni tenni a PS5-be, és lehet majd róla játékokat futtatni.
-
mad823
őstag
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
mert azt tudod mondani, hogy: "figyu, neked van grafén a gépedben? mert az enyében igen."
amúgy értem, hogy jó vezeti a hőt, de ha nem növeljük meg a felületét, akkor leadni nem fogja tudni. na mindegy...
-
fatpingvin
addikt
és ez azon kívül hogy sok pénzt el lehet érte kérni azért jó, mert...? segítsetek már mert magamtól nem tudom befejezni a mondatot.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 7 GB/s-os tempóra képes, Cardea szériás újdonsághoz grafén és alumínium alapú megoldást egyaránt mellékelnek.
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest