Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

titán

LOGOUT blog

válasz tonyrulez #277 üzenetére

Vannak, csak azok elég kurrens cuccok, és annyiba is kerülnek. Sok évvel ezelőtt tettem egy Galaxy Y -ra Cyanogent, azt néztem, hogy vagy 4 évvel a gyári support után még volt rá unofficial, de folyamatosan támogatott ROM. Most meg alig látok olyat, még elterjedtebb, nem csúcskategóriás telefonok esetében is, hogy hosszabb távon lenne rá olyan, aminél biztos lehetsz, hogy lesz update.
    S5-öt tervezek venni, törött üveggel, üveget cserélni, az jó lenne. 40 ezret még egyszer nem akarok adni semmilyen telefonért, főleg, hogy droidon nem garantált, hogy az supportált lesz. Vagy igen, de akkor Apple, a maga bajaival, bár nem szeretem (a winfont se) de stabil a support.

@Csókolom : A Pentium M nem hinném, hogy bugos, a Core M meg nem ugyanaz - ugyanakkor valóban, voltak Core Duo és Core Solo procik, csak nem túl ismertek. Yonah
    Ami nekem van Pentium M, az SL7EP, még a Dothan előtti :D
    Amúgy Core solo, 32-bit only Core Duo
    Csak 32 bites volt.

@pylon : Inkább ott húzták :D

@Frawly : Igen, ez valószínű minden procin kihasználható valamennyire, cak mondjuk Pentium 1-et nem nagyon használnak már - illetve az ilyen pár utasítást előre vizsgáló procikon sincs sok értelme, lehet nem is működne igazán.

@W.Miki : A cikkben, aminek a topicjában vagy, le van írva. Az a lényeg, hogy mivel a proci nem sorrendben hajtja végre az utasításokat, előfordulhat, hogy olyanokat juttathatsz a végrehajtási pipeline-ba, amit anélkül hajt végre, hogy ellenőrizné a jogosultságot, miszerint az a processz, amihez az utasítás tartozik, mondjuk hozzáférhet-e az adott memóriaterülethez. Na most, így hozzá lehet férni olyan memóriaterületekhez, amihez az adott processz nem férhetne.

@Uyuarasy : Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák