Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
Az mikor jön el végre hogy a kisméretű, normálisan használható laptopokból lesz ilyen dömping? Nem a netbookokra gondolok.
Ελευθερια η θανατος
-
sanzi89
addikt
válasz littlelion21 #13 üzenetére
Mert akkor miből kellene? Hogy Te mit írsz?
Mindegy, a lényeg nekem bevált, aki nem szereti nem kell venni...
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
bartucc
addikt
Hát alaplapban nagyon jó, hűtésben is. Laptopban is, de mondjuk a 8600-os dolgon nem csodálkozok, megnézném hol nem ég be szinte(kiváncsi lennék hogy a 8800GTX-m/3850M tulajok mit csinálhatnak hogy ne égjen oda
Külsőre jók, árukra kiváncsi lennék. Egyébként kérdés: mire jó egy 9300-as Nvidia vga(8 shaderrel játszani )? Mert hogy egy integrált többet tud és tudtommal kevesebbet fogyaszt.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
sanzi89
addikt
válasz littlelion21 #10 üzenetére
Nekem mindannapi nyüstölésre van egy M51VA notim, semmi gond vele. Bátyámnak egy régebbi X51-ese, igaz az kicsit gyengébb hardverileg, de azzal sincs gond. Barátnőmnek egy M50-ese, azzal szintén semmi gond. Most vagy az van, hogy mindig jól választottunk, vagy tényleg nem gyárt annyira rossz notikat az ASUS.
Ezzel ellentétben lakótársam 250e HP Notijában már tönkrement az alaplap és a töltő is. A töltőt még most is várja, lassan másfél hónapja. A gép még nincs egy éves.
A csoporttársam Acer szinten 250e notijában is csődöt mondott az alaplap, állítólag mert a 8600GT annyira befűfi. Van benne valami, a műanyag burkolat már kicsit meg is olvadt. Szóval ezekhez képest nagyon is rendben van az ASUS, szerintem."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
aszkeeta
tag
tyűű non szépek lettek a notik de nalam még mindíg a macbook a nyerő hihi
ASUS A636N PDA Eladó Érd. Priviben<>Gamertag : Szkubi<>Tdunick: RohamDroid
-
sanzi89
addikt
Mostanában ez a divat, ez van. Ha megkérdezném a két "szakavatott" hozzászólót biztos az SE is szar, mert most ez a divat. De ASUS notihoz még nem volt szerencséjük. Trendi korszakot élünk, csak kár, hogy lassan már az informatikában is.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Scalpel
senior tag
Az ASUS notijainak egy része ipari hulladék. Ennyi. A maradék viszont nekem is tetszik.
Ez a 4,1 kg arra jó, hogy az ember háta, válla, jól megedződjön. Nem kell kondibérlet. Szerintem frankó ötlet .
Nem értem miért nevezik a 16+ kategóriát is notebooknak. Azt már inkább lexikonnak kéne nevezni... -
Solten
őstag
"Az F50Z teljes mértékben AMD alapokra épült, a processzorok közül a kétmagos, Turion 64 modellek kínálatából lehet választani, memóriából szintén maximum 4 GB építhető be, 800 MHz-es DDR2 modulokból. A chipset is az AMD műhelyéből került ki, az M780G is rendelkezik a nagyfelbontású videók hardveres gyorsításának képességével."
Tehát akkor HD3200 IGP. Lesz mellé valami frankó Ati-s megjelenítő? Akkor jöhet!
Saor Alba
-
Solten
őstag
-
littlelion21
addikt
4,1kg? Wow!
Tuner lesz-e benne? Egyébként szépek. Kár hogy Asus...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!