- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Stauffenberg #151 üzenetére
Igen, ha nincs dual SIM, akkor az jó ajánlat. Nekem otthon kutyaütő netem volt. Több, mint 5 rugót fizettem 2/0,5 -ös, mikrohullámú netért. Plusz a telóra a mobilnet. Ez a két, korlátlan SIM -es, flottás konstrukció nekem egy megváltás, és komoly spórolás.
-
Somatom
veterán
válasz
Stauffenberg #149 üzenetére
Nekem EQ -s korlátlanom van. 6500 -at fizetek a két kártyára (fő + megosztó, mindkettő korlátlan, 10,5GB roaming -gal). Ha csak egy kártya kell, akkor a másiknál asszem 4500 -körül van. Ehhez képest a legkisebb Hello Data 6500, ha jól tudom. Egy adatkártyánál tök mindegy a telefonszám, úgyhogy sztem nincs benne rizikófaktor.
-
Somatom
veterán
válasz
Stauffenberg #146 üzenetére
Ha anno nem találtál megfelelő flottát, akkor most sem fogsz. Legalábbis olyat, amibe földi halandóként beléphetnél (értsd: nem vagy pl. országgyűlési képviselő).
Sztem mostanság a közvetlen ajánlatok közül a Telenoros Hello Data csomagok a legjobbak. Költséghatékonyság szempontjából pedig egy dual SIM -es telóban flottás adat, szolgáltatós (lehetőleg feltöltős) szám a nyerő kombináció. -
Somatom
veterán
Az ÁSZF szerint, ha a Telenor figyelmeztet a nem méltányos roaming használat miatt, akkor két hetem van arra, hogy korrigáljam a felhasználást. Az EU -s rendelet ilyen esetben lehetőséget ad a jogos használat igazolására is, de az ÁSZF -ből ez az opció kimaradt.
A másik, ami nekem nem kerek, az adódhat az ÜFSZ -es felkészületlenségéből is. Azt kérdeztem tőle, hogy milyen időegységben számolnak a roamingban töltött idő monitorozásánál (a méltányos használat 50% -os megoszlás számításához). Azt válaszolta az ember, hogy a konkrét roamingban tartózkodás ideje számít. Az EU -s rendelet 15. bekezdése azonban így fogalmaz:"E tekintetben mind a szándékolatlan barangolást végző ügyfeleket, mind pedig a határ menti munkavállalókat figyelembe kell venni oly módon, hogy egy adott napon a barangolásszolgáltató hálózatára történő bármely ponton történő bejelentkezést belföldi jelenléti napnak kell tekinteni az objektív indikátorok alkalmazása szempontjából."
E különbségből kifolyólag arra egyáltalán nem kaptam választ, hogy a rendeletet miképpen alkalmazza a Telenor abban az esetben, ha adott napon nem hazai hálóra kapcsolódok, hanem 2 -es zónára.
-
Somatom
veterán
válasz
Stauffenberg #46 üzenetére
Na, ja. De, még csak 2017 -et írunk. Hol van még a kánaán?! Az sem jó, ha valaki csak az internet világát ismeri. Nem árt néha körülnézni a valóságban is, mert különben csúf tévedésben lesz az illet. Pl. az online fizetés függőségeit illetően.
-
Somatom
veterán
válasz
fornettisuti #31 üzenetére
Ezt nem tudtam, pedig azt gondoltam, hogy ismerem az internet világát. Segíts! Kezemben a teló nettel, zsebemben a befizetendő lóvé. Hogy kell csinálni ezt az online befizetést?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A határozott idejű szerződés lejártát követően a szolgáltatóknak függetleníteniük kell a telefonokat. Kihirdették az elektronikus hírközlésről szóló törvény módosítását.
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tippmix
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest