Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Az ÁSZF szerint, ha a Telenor figyelmeztet a nem méltányos roaming használat miatt, akkor két hetem van arra, hogy korrigáljam a felhasználást. Az EU -s rendelet ilyen esetben lehetőséget ad a jogos használat igazolására is, de az ÁSZF -ből ez az opció kimaradt.
A másik, ami nekem nem kerek, az adódhat az ÜFSZ -es felkészületlenségéből is. Azt kérdeztem tőle, hogy milyen időegységben számolnak a roamingban töltött idő monitorozásánál (a méltányos használat 50% -os megoszlás számításához). Azt válaszolta az ember, hogy a konkrét roamingban tartózkodás ideje számít. Az EU -s rendelet 15. bekezdése azonban így fogalmaz:"E tekintetben mind a szándékolatlan barangolást végző ügyfeleket, mind pedig a határ menti munkavállalókat figyelembe kell venni oly módon, hogy egy adott napon a barangolásszolgáltató hálózatára történő bármely ponton történő bejelentkezést belföldi jelenléti napnak kell tekinteni az objektív indikátorok alkalmazása szempontjából."
E különbségből kifolyólag arra egyáltalán nem kaptam választ, hogy a rendeletet miképpen alkalmazza a Telenor abban az esetben, ha adott napon nem hazai hálóra kapcsolódok, hanem 2 -es zónára.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A határozott idejű szerződés lejártát követően a szolgáltatóknak függetleníteniük kell a telefonokat. Kihirdették az elektronikus hírközlésről szóló törvény módosítását.
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE drón eladó, új, bontatlan, garanciás, hasznos kiegészítőkkel
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- Thrustmaster T300 Alcantara Edition + Wheel Stand Pro állvány
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest