- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Így, hogy írod a személyes adatokra vonatkozó tájékoztatási kötelezettséget szerintem leesett, hogy mire kell gondolni plusz tájékoztatási kötelezettségetn! :-) Mert eddig arra gondoltam, hogy a szerződés lényeges tartalmi elemeinek a tájékoztatásának megtörténtéről kell tájékoztatni az ügyfelet. Az olvasatomba ez maga a szerződés lenne, és ha ezt az ügyfél aláírja az maga lenne a bizonyíték, hogy a tájékoztatás megtörtént. De itt arról van szó, hogy ezekre vonatkozóan tájékoztatás formájában ki kell trénie a szolgáltatónak mielőtt az ügyfél aláírja a szerződést... Húúúú hát ha ezt így már most jól raktam össze akkor aszem :-) már azt is értem, hogy mire gondolsz "orbitális ökörség" alatt :-)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A határozott idejű szerződés lejártát követően a szolgáltatóknak függetleníteniük kell a telefonokat. Kihirdették az elektronikus hírközlésről szóló törvény módosítását.
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OTP Bank topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali médialejátszót?
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest