- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
west76
aktív tag
Nos...
Soha nem foglalkoztam azzal, hogy a beállításoknál, ahol a fekete háttér van ott lehetne-e mást beállítani, szerintem nem, de ha valakinek erre van ötlete, majd leírja.
Csengőhangnak bármilyen zeneszámot beállíthatsz a zenelejátszóból. De ha pont az kell akkor a google a barátod, de most jófej vagyok
ezért tessék: wildmill csengőhang Remélem működik a link, mert a letöltést nem próbáltam ki.
időjárás widgetet nem használok, de az időkép progit igen és abban szerintem van widget is. Nekem annyi elég, amit ez tud. Zene lejátszónak ott a beépített, ha az nem jó, akkor javaslom a poweramp-ot, ami lényegesen jobb, viszont fizetős. Videolejátszó is van beépítve, nekem az elég, nem nagyon használom ki.
Az induláskor látható animáció független az indulás sebességétől, ehhez a rom-hoz a google-s animáció van ezzel is érzékeltetve, hogy ez mentes szinte minden gyártóspecifikus témázástól, gondolom, vagy csak mert ez jobban tetszett silentlexx-nek, aki összerakta ezt a rom-ot
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest