- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Ó ha lehagynák azokat a mocskos gombokat... (Nagy sóhaj...)
-
tjb007
nagyúr
Samsung Galaxy TabPRO + AMOLED panel = Samsung Galaxy Tab S
Jól csinálja a Samsung, legalább nem szakadnak meg a munkában a mérnökei[ Szerkesztve ]
-
tothmaxy182
őstag
Én tervezőmérnökként dolgozom. Sokszor elkalandoznak a gondolataim, hogy milyen jó lenne konstruktőrként, vagy dizájnerként a Samsungnál dolgozni. A jelenlegi munkahelyemen megkövetelik, hogy mindig, minden körülmények között a maximumot nyújtsam, különben túlóra, leb.szás, stb. Itt teljesítenem kell, kreatívnak kell lennem. Bezzeg ha a Samsungnál dolgoznék...
Minden szavam magánvélemény!
-
őstag
Én is ettől tartok. Én szeretem az amoledet, és cserélném erre a 7.7-em. De ha ez csak a 8,4 pro plusz amoled akkor vacak lesz az akkuidő... Azért jó lenne ha aránylag gyorsan kiderülne, mert centikre voltam attól hogy note 3-ra cseréljem 7.7 + butatelefon kombinációm (se jó 7.7 utód se semmi normális butatelefon okból).
-
wertigo1984
őstag
7 colos telefont! 7 colos telef... inkabb 8 colos telefont belole!
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Lambach
tag
-
vicze
félisten
LOL, hát te se használtál még Tablet UI-s tabot... Egyesített értesítő és navigációs sáv kb. 10+pixelt vesz el, mint ha csak értesítő sáv lenne és kb. 1000x használhatóbb mint az a szerencsétlen Phablet felállás ami most van többnyire.
Nagyon ***** jók azok a gombok mikor 90%-ban állítva tartom azt a 10"-os tabletet és ott nyomogatod állandóan azokat a fosokat. Ergonómia = 0.Ezek a költői túlzások meg nevetségesek. Mit foglal el a kijelzőből? Mit vesztesz 30pixelel? Ezt még senki se tudta megmagyarázni. Windowson számodra a task bar is elveszi az értékes kijelző területet?
Ez nem elvárás kérdése, hanem ergonómiáé, és a fix gombok, ebből a szempontból kritikán aluliak... -
RaveForce
veterán
válasz tothmaxy182 #4 üzenetére
A jelenlegi munkahelyemen megkövetelik, hogy mindig, minden körülmények között a maximumot nyújtsam, különben túlóra, leb.szás, stb. Itt teljesítenem kell, kreatívnak kell lennem. Bezzeg ha a Samsungnál dolgoznék...
látszik h lövésed sincs mi megy a samsungon belül...„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
joey04
titán
-
>LOL, hát te se használtál még Tablet UI-s tabot... Egyesített értesítő és navigációs sáv kb. 10+pixelt vesz el
Ez így nem teljesen igaz. 4.2-től külön szedték a navigációs és az értesítő sávot. Egy álló tableten még annyira nem is zavaró, de egy nagy, fekvő kialakításún már nagyon.
Volt
- Galaxy Tab 8.9-em. Fekvő, egyesített alsó sávval, nagyon praktikus és jól használható.
- Nexus 7-em. Álló, külön felső és külön alsó sávval. Piszok sok helyet elfoglalt. Olyan appokat, launchereket használtam amivel egy mozdulattal el lehetett tüntetni az alsó navigációs sávot és két-három ujjal lehet taskot váltani ([link])
Van
- Nagy iPad-em. Álló, alul fizikai gombbal. Mégis 90%-ban fektetve használom és baromira nem probléma hogy ott a fizikai gomb. Feloldáshoz nem kell keresgélnem a power-t a cucc szélén/élén.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
1697
tag
Dobj be egy önéletrajzot hozzájuk-)) Ha ilyen véleménnyel vagy róluk a következő világ szabadalmat Te kreálnád náluk tuti....hajrá...
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
"1000x használhatóbb mint az a szerencsétlen Phablet felállás, ami most van többnyire."
Tudom, hogy mi van 4.2 óta, csak szerencsére nem vagyok arra kényszerítve. Tehát rendes Tablet UI-t használok. 4.2-tól Phablet UI van, ami külön szedi a navit és az értesítőt, fogadalmam sincs hogy mi értelme amúgy.
Nem kellenek hülye programok, hanem másik ROM és Tablet UI azt csá.iPad kevésbé problémás az arányai miatt és az 1db fizikai gomb miatt, de Samsungnál 1 fizikai és 2 kapacitív van. (sok szerencsét a véletlen nem megnyomáshoz.)
@kcsa: Válaszolhatsz is, az "újabb hülye troll" legyintés helyett.
[ Szerkesztve ]
-
MuzikJunkie
aktív tag
Tableten nem zavar, hogy kijelzőn vannak a "gombok", de telefonnál már baromira.
Mondjuk így is előfordul (főleg reggel), hogy nyomkodom a kávát tableten és értetlenkedem, hogy miért nem történik semmi.Samsungnál meg valahogy már megszoktam, hogy telefonosra veszik a figurát kapacitív és fizikai gombbal. Ha más gyártó is így tenne, akkor lehet azt írnám majmolják a Samut. Ja, a Hyundai tett...
[ Szerkesztve ]
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
-
Robertoq
őstag
Azért az AMOLED kijelzővel letettek valamit az asztalra az elmúlt évek alatt:
“[The Galaxy S5] has a long list of new records for best smartphone display performance including: Highest Brightness, Lowest Reflectance, Highest Color Accuracy, Infinite Contrast Ratio, Highest Contrast Rating in Ambient Light, and smallest Brightness Variation with Viewing Angle,” DisplayMate concludes. “The Galaxy S5 has raised the bar for top display performance up by another notch — an impressive achievement for OLED technology!”
-
C$abi
aktív tag
Újabb copy-paste cucc, ezúttal tablet. Inkább egy TabPRO 8.4 mint ezek. A kijelzővel nem rizikózok, hogy mikor fog beégni vagy egy folton elöregedni. Bár a színei még mindig csodálatosak, de ez a kijelzőtechnológia telefonba való.
[ Szerkesztve ]
-
nexus6
aktív tag
lesz itt galaxy tab pro 8.4 teszt? csak a kijelző lesz a különbség? meg gondolom az ár is...
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
Graphics
Jómunkásember
Kellett ez... nitncs elég
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
azopi74
addikt
" Windowson számodra a task bar is elveszi az értékes kijelző területet?"
Igen, nekem ezért volt a világéletemben auto-hide módban a task bar
Ettől függetlenül a fizikai gomboknak szerintem sincs létjogosultsága a tableteken. (sőt, lassan a telefonokról is el lehet távolítani ;-) )
Mert a káva is értékes területet foglal el, inkább toljuk ki a kijelzőt a falig...
-
halkow
őstag
szóljatok ha úgy fognak kinézni mint anno a tab 7.7
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Még mindig azok a fránya home gombok, tudom hogy ez a márka egyik arculata a készülékein, de akkor is elrontják vele az egész őszképet.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
mmmb80
tag
Na ez lesz vagy 300 k. A Samsungtól ha valamit,akkor tabot NEM vennék
(#10) Nekem ez 48 px,de nem zavar 600*1024-en se. Inkább minthogy ilyen sz@r fizikai gombok legyenek rajta. Telefonnál jók ezek,de taboknál felejtsék már el
[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
-
vicze
félisten
Írd le, hogy mitől veszi el a helyet? Mit nem látsz tőle, és egyéb variációi a kérdésnek. Ezt valahogy továbbra se mondja meg senki, ahányszor ebben a témában vitatkozunk, ilyenkor jönnek a terelések.
Telefonon egye fene legyen kapacitív ha nagyon akarjátok ott elég fix a használat, de egy tableten semmi keresnivalója fix gomboknak.iOS-en nincs választásod...
-
FókuszPók
tag
Én örülök a fizikai gombnak ipadon, hajamat tépném, ha úgy kéne előcsalogatni a virtuális gombot ha egy játékból vagy appból szeretnék kilépni, ha pedig teljes képernyős valami, akkor meg ne égtelenkedjenek a virtuális gombok... Samsung és Sony tabletet az idióta digitális képkeret kinézet miattam nem vettem, de ha ennél tudnak csiszolni a kinézetem, akkor megfontolnám ezt, mert nekem az AMOLED nyomósabb érv, mint az almás "felhasználói élmény"...
[ Szerkesztve ]
Lakatos Gedeon Gusztáv Három - 16LibaMáj - Westel - Sárgaréz
-
vicze
félisten
válasz FókuszPók #32 üzenetére
Játékok esetében, ha telefon 3 ponttá változik és rányomva aktiválod, tablet esetében fixen ott marad nem kell semmit csalogatni. (Tablet UI-ról tudok nyilatkozni, mert Phablet UI-t nem használok.)
A teljes képernyős app (videó vagy bármi más) esetében pedig eltűnnek a fenébe és 1. vagy 2. érintésre megjelennek, alkalmazás függő.
A fizikai gomb ott "égtelenkedik" mindig, az nem zavaró?Ez nem igazán értem, a iPad mennyiből nem digitális képkeret kinézetű? Vagy mitől nem az? Illetve akkor csak az Air nem az? Sony-nál kicsit túl szélesre vettél, de jól néz ki, Samsung pedig sokat vékonyított rajta.
A káva vékonyítása számomra a legrosszabb dolog ami történhet a tabokkal, és megint csak az ergonómiát csökkenti. N10-nél értelmesen is néz ki, de pl. N7 borzasztóan ronda, és ott már értelmetlen a vastagság. -
fojuzer
aktív tag
No problem venném,vennék,sajna nem Politikusi jövedelem miatt ezen ketyerék Bazi Luxusnak számitanak,Igy az átlag csak képen látja,megvenni nem tellik hasonlokra.Igaz országunkban nem csak kispénzüek laknak.Bruha-ha!
föolvaso
-
FókuszPók
tag
(k-val szándékoztam az "égtelenkedik-et) Nálam az Air volt a vízválasztó, innen kezd tablet formája lenni az ipad (9,7") szériának. Itt a fizikai gomb annyira észrevéthetlen, hogy néha a tetején a kamerát nyomkodom helyette. Semmi baj a vékony kávával, nem szoktam belenyúlni, de fogni sem rosszabb.
Lakatos Gedeon Gusztáv Három - 16LibaMáj - Westel - Sárgaréz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest