- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robertoq
őstag
Azért az AMOLED kijelzővel letettek valamit az asztalra az elmúlt évek alatt:
“[The Galaxy S5] has a long list of new records for best smartphone display performance including: Highest Brightness, Lowest Reflectance, Highest Color Accuracy, Infinite Contrast Ratio, Highest Contrast Rating in Ambient Light, and smallest Brightness Variation with Viewing Angle,” DisplayMate concludes. “The Galaxy S5 has raised the bar for top display performance up by another notch — an impressive achievement for OLED technology!”
-
Én is ettől tartok. Én szeretem az amoledet, és cserélném erre a 7.7-em. De ha ez csak a 8,4 pro plusz amoled akkor vacak lesz az akkuidő... Azért jó lenne ha aránylag gyorsan kiderülne, mert centikre voltam attól hogy note 3-ra cseréljem 7.7 + butatelefon kombinációm (se jó 7.7 utód se semmi normális butatelefon okból).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest