- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kína-exkluzív Arrow Lake-S processzorral gyarapodott az Intel portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robertoq
őstag
Azért az AMOLED kijelzővel letettek valamit az asztalra az elmúlt évek alatt:
“[The Galaxy S5] has a long list of new records for best smartphone display performance including: Highest Brightness, Lowest Reflectance, Highest Color Accuracy, Infinite Contrast Ratio, Highest Contrast Rating in Ambient Light, and smallest Brightness Variation with Viewing Angle,” DisplayMate concludes. “The Galaxy S5 has raised the bar for top display performance up by another notch — an impressive achievement for OLED technology!”
-
őstag
Én is ettől tartok. Én szeretem az amoledet, és cserélném erre a 7.7-em. De ha ez csak a 8,4 pro plusz amoled akkor vacak lesz az akkuidő... Azért jó lenne ha aránylag gyorsan kiderülne, mert centikre voltam attól hogy note 3-ra cseréljem 7.7 + butatelefon kombinációm (se jó 7.7 utód se semmi normális butatelefon okból).
Új hozzászólás Aktív témák
- IPad 9th gen. 64GB újszerű + Vixev toll + Spigen prémium tok + kártyaolvasó/USB-re alakító
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3999
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Apple
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11" 256GB ! M2 chip ! Space Gray ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy TAB A9 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest