Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #19 üzenetére
Ez 15 perc alatt unalmassá is vált. Úgy néz ki, hogy továbbra is marad a Kunio Kun No Nekketsu Soccer League a focis játékok koronázatlan királya.
-
törölt tag
A Hajime no Ippo tervben van egy ideje, de az is bitang hosszú, több évad/film. Nekem még a Ping Pong: The Animation is nagyon tetszett. Elvontabb mint ezek, kicsit lassan is indul be, de az utolsó 2 rész kárpótol (11 rész összesen).
A kommentjeid alapján a Kuroko viszont tényleg kötelező, ha még nem láttad. -
törölt tag
Oh, ez valami felújítás, erről nem is tudtam. Ezek az eredeti változatok:
Captain Tsubasa
Shin Captain Tsubasa
Captain Tsubasa J
Captain Tsubasa: Road to 2002
Hogy hol lehet megnézni, azt sajnos nem tudom. De gondolom ez az új is ugyanaz a sztori, csak szebb animációval. Meg lehet, hogy kicsit sűrítve, hogy ne abból álljon egy rész, hogy felmennek az egyik kaputól a másikig. Ma már nem lenne türelmem hozzá.
Egyébként ha tetszik az ilyen, a Kuroko no Basketet tudom ajánlani. Az modernebb, jobb. Nem rajongok a kosárlabdáért, ettől függetlenül nagyon tetszett. -
törölt tag
-
törölt tag
De, az A pálya ördögei. Bár ez is nagyon hasonló a hálót átszakító, falba fúródó labdával.
Egyébként ez az ismertebb világszerte, talán nálunk nem. Vicces érdekesség, hogy rengeteg profi focista nyilatkozta már (Henry, Iniesta, Fernando Torres stb.), hogy a Tsubasa kapitány miatt kezdett el focizni.
Ha a játék élvezetes lesz, ez tuti nagy siker lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az árkád labdarugó játék a tervek szerint valamikor idén érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re.
- Építő/felújító topik
- ZIDOO médialejátszók
- iPad topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Arena Breakout: Infinite
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest