- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Def26
félisten
Valamiért bennem az maradt meg, hogy az első része nem volt sikeres. Talán itt olvastam a gamepodon..? A játékot még nem próbáltam, de ha ennyien dicséritek akkor biztos jó lehet.
-
Biriboyka
senior tag
Ha belegondoltok, hogy az első rész elsősorban pc-re jött akkor joggal várhatjuk, hogy pc-s verzió is lesz.
Az tény, hogy az első rész egy nagyszerűen megalkotott mű amely nem kapott kellően megfelelő reklámot és nyilvánosságot. Ezáltal természetesen az enyészeté lett és csak a valamire való és nem a "nagy neveken" felnőtt játékosok ismerték és szerették. -
GegeWarrior
senior tag
Reméltem is, hogy jön PC-re.
Kicsit meredek lett volna ha nem.... -
nixx-21
őstag
apppppppppppppááááám
az 1 azon ritka játékok egyike között van amelyek megvannak eredetibe és még elég kis koromban kaptam így nem nagyon emlékszem rá de mindenképpen pozitív benyomást keltett ha ez a videó gameplay vidi akkor úúúúúúristen must have!!!!megnéztem másodjára a vidit: mégdurvábban az a véleményem h aztakibeb...!+%+!%%%D...
-
tome.jr
addikt
Kár lenne ha nem jönne pc-re. Nagyon szép a grafika és a mozgások, effektek is büntetnek
-
Inv1sus
addikt
Hát az első rész teljesen más világban játszódik. Ez egy külön játék lesz így, nem második rész...
-
rumkola
nagyúr
Jönni fog ez PC-re, no para....
-
Morden24
nagyúr
EZ AZ!
A legjobb hír eddig januárban!!!
Tudtam én, hogy meglesz a haszna a kekszboksznak
-
h-yle
addikt
Én is vettem egy boxot... nincs mit tenni.
-
aram01
nagyúr
minek is jönne
-
nepszter1
addikt
gondolom pcre nem jön
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ritkán hallani erről a játékról, most is csak némi bizakodásra okot adó kijelentés hangzott el.
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Spiderman Limitált PS5 Konzolvilàg Garancia!
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest