- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
WongFeiHong
senior tag
Csak tudod elég ritka itthon, aki ilyen szinten fikáz valamit, de mégis költ rá. Nem is beszélve a PS4-ről, hiszen azt is lehúztad, nekem ha nem jön be valami és nyíltan kritizálom, biztos hogy nem tartom meg.
Őszintén nem nagyon szoktam látni olyanokat, akik leteszik a saját cuccaikat, persze ez nem rossz dolog. (csak k*rva ritka)Meglepődtem az fix, nem is kicsit.
Így már hihető a kommented, ennek ellenére nekem tetszik a játék és alig várom hogy kipróbálhassam.
-
WongFeiHong
senior tag
Rakd a PS mellé nyitott tokkal, és rakj oda egy cetlit, ami bizonyítja, hogy te vagy, mert ezen a képen az minden, csak nem egy tok...
Mellesleg ha van PS4-ed tényleg, és annyira nem tetszik, mért nem adod el?ui.: Vagy ha dobozos volt a változat, akkor húzd kintebb a tokot, és az ember akkor talán elhiszi.
-
WongFeiHong
senior tag
Azért fogadjunk, hogy még élőben nem láttad, csak temeted trendi módon... Mi a baj az AI-val, eskü nem vágom. Akárhány vidit néztem eddig, mindenhol jónak tűnt. Ezt a játékot csak xbox tulajok és elfogult "pcpitykék" fikázzák, ami már rohadt idegesítő.
Neked biztos nincs ps4-ed, úgy persze nincs rá semmi normális
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest