Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
Hali
Lehet már kapni valahol az új 2900PRO-kat? Érdekelne az áruk. Meg hogy mennyire jók egy 8800 GTSsel szemben. -
tavaly szeptemberben vettem egy 7900Gs-t, 450@600at ment. 1 honappal később lecseréltem egy 1950PRO-ra, ami 575-ön ment alapbol, huzni sem lehetett, ennek ellenére ami alatt néztem őket, az ATI gyorsabb volt. Pl a splinter cell double agentben DURVÁN jobban ment ... és azota csak jönnek az UE-s játékok, mindn csupa shader... sztem a gef7-nek vége az elavult felépitésével.
reméljük az uj radeonokkal az 1950eseknek is "vége" lesz, átveszi a helyét egy valodi dx10 középkat kártya, emberi áron. az sem baj persze, ha a gef8700 üt be.
aki egyik gyárto iránt elfogult, az magát szivatja, amikor vásárol.
-
CimbiX
aktív tag
Sokat van arrol szo, hogy maganak gyatja a konkurenciat az AMD/ATI. Nem is olyan regen meg arrol szoltak a hirek, hogy par igen magasan levö arcot lapatra tettek a cegnel- szerintem az is lehet, hogy az uj ember meg akarja mutatni (minel hamarabb), hogy hogyan lehet gyorsan nagy es jo valtozast elerni. Szuper marketing, elmennek a karik minimum arressel esetleg, aztan az uj szeria hozza az alacsonyabb gyartasi költsegeket es a bevetel ujra helyrezökken. OK, par 2900XT-s szivja a fogat, de a nagy bevetelt nem, csak a presztizst jelentik esetleg a gyartonak/fejlesztönek ezek a kartyak- a 2900xt-vel meg meg csak ez sem jött össze igazan sajna. Emlekeztek meg, mekkora tüdövel orditott a megjelenes es az elsö tesztek elött mindenki, hogy mennyire gyilkolni fog a 2900xt?
-
láttam, miről megy a vita, csak azt nem látom, hogy a hipermagas ALU:TEX arányú játékok átvennék a hatalmat. az UE3 egyetlen határozott lépés ebbe az irányba, de még az is elég óvatos és megfontolt...
Zso2:
nem mindeki érzelmi alapon vesz HW-t, az előző kártyám egy 7300GT volt, most meg egy kis vörös lapul a gépben... -
elit_hun
őstag
válasz
philoxenia #113 üzenetére
akkor meg sok sikert az új VGA-hoz, hidd el, jó választás a 256Mb-os, olyan gyorsnak fogod érezni a 6600 után mint a,a, na szóval nagyon gyorsnak
-
elit_hun
őstag
válasz
philoxenia #111 üzenetére
felesleges...de ha anynira akarod akkor vedd meg, én a 256-ost venném meg inkább
-
elit_hun
őstag
válasz
philoxenia #108 üzenetére
Szerintem és megérné, pl itt 33K egy AGP-s X1950pro [link]
-
elit_hun
őstag
válasz
philoxenia #105 üzenetére
mindkettő, kb ugyanannyiba kerül, de a 7900GS-t már nem nagyon lehet kapni...így kénytelen vagy X1950pro-t venni...
-
elit_hun
őstag
beállításaim (teljes), itt lehet ha jól tudom, ott van a kilépek stb alatt legfelül a jobb felső menüben
VR6-Fan: nem is igaz, a sörhöz már elégé nagy vagyok
De tőlem lehet alcohol mentes is ha ennyire ragaszkodsz hozzá...de cigit azt nem fogadok el, a bagózás undorító dolog!
-
Zso2
őstag
tényleg hogy lehet beállítani hogy a jóöreg régi módszerrel listázza a topicot(utolsó hozzászólások időrendben).Már nem is tudom hogy nevezték
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Radeon RX 6800 16GB GDDR6 256bit
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest