Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Gaming notebook topik
 - Steam Deck
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Samsung LCD és LED TV-k
 - OLED TV topic
 - Milyen TV-t vegyek?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Milyen RAM-ot vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Crafter32
őstag
Nem láttam még ezért meg is néztem. Köszönöm.
Ügyesen felépített élőadás volt végig azt feltételezve, hogy az ember hülye és nem is élvezi a vezetést úgy általában. Továbbra is azt mondom életveszélyesek ezek az autók még. Nem lenne képes magyar útviszonyok között Ózdról például Szolnokra jutni. (Jász-Nagykun-Szolnok Megye a 3-ból az egyik ahol semmilyen autópálya nincs, de még a 4 sáv is ritka) Nincs olyan pontos térkép még mindig ami hibátlan lenne, a táblák és útfelülen lévő festések sokszor túlzó vagy már nem is valós. Nem hiszem el(egyenlőre), hogy a közepén felelőtlenül előző autóval frontális ütközés helyett egy életmentő árokba borulást fogja majd választani majd a Google vagy Apple autó. Speciális körülmények között biztos kis ügyesen mozognak ezek az autók, de én nem engedném használatát (egyenlőre, ahogy a videóban a Merci) és főleg nem Magyarországon ahol gyakorlatilag BP-re érkezik és indul minden út. A többi út-utca egy borzalom amit egy ilyen autó nem képes szerintem feldolgozni.U.i: - jah és nagyon szeretek vezetni még dugóban is ha jó az autó. Aki nem, annak marad a remény.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
 - BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
 - Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
 - BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest