Hirdetés
- iPad topik
- Reels videok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Acer notebook topic
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
DeckardCain #153 üzenetére
A teszt szerint elkeni a GTX465-öt a 256bites változat...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Bj Brooklyn #154 üzenetére
Holnap reggel 6:01.
-
DeckardCain
senior tag
-
weiss
addikt
Ha lejár az NDA, akkor lesz valami teszt a PH!-n?
-
s.s.j.goku
tag
Hát igen valszeg 60 k lecc az ára,de akkor is inkább ez mint egy 5770 50k-ért,vagy többért.
Ezzel valszeg megduplázom a 8800 GT teljesitményét.
Reméljük lesz kicsi árverseny,mert különben hoppon maradok. -
PNagy
csendes tag
válasz
s.s.j.goku #148 üzenetére
Abban ne reménykedj, hogy jó ára lesz. Ha a GTX465 árához viszonyítod, akkor mire itthon a boltokba kerül a 768M változat, úgy 60.000 Ft lesz az ára. Viszont még így is elgondolkodtató, mert a referencia 5770-esek ára meg 50.000. Ez a kártya pedig - ha hinni lehet a Gigabyte prezentációnak - majdnem az 5830 teljesítményét tudja.
-
s.s.j.goku
tag
Hát jó lenne végre valami jó teszt és hazai ár a kártyához,mert a 8800 GT-m megérte a nyugdíjas kort. Egyszerűen nincs olyan középkategóriás kártya amire érdemes lenne cserélni.Majdnem vettem 5770 Hawk-ot de pont felment az ára 50 fölé.Vicc!!!!!!
Na majd hátha ez megváltó lesz,mint anno az én karim is volt. -
PNagy
csendes tag
Gigabyte prezentáció a 768MB memóriával szerelt GTX 460 teljesítményéről:
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=255160
-
PNagy
csendes tag
Egy török oldal nem hivatalos információi szerint az NVidia a 768MB-os verzió árát 199$-ra, az 1GB-osét 229$-ra állítja be, az előre kiszivárgott 230$ és 250$ helyett. Így a kisebbik verzió, amelynek a teljesítményét az 5770 és az 5830 közé (inkább ehhez közelebb) várják, jó vételnek számíthat.
-
partyphoto
tag
megjelenés: 1 hét múlva kb 210 Euro-s áron
-
NFree
addikt
válasz
Black Dragon #143 üzenetére
Uhh veszek gyorsan 2-őt s meg van oldva a nyugdíjam
Más
Egyébként még mindíg semmi hír ? Nem júliusra igérték a startot, ienkor már kint szokott lenni egy két emberkénél tesztre egy két darab nem?
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Black Dragon #141 üzenetére
persze hogy az
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Black Dragon #139 üzenetére
vagy egy EVGA FTW
-
Black Dragon
addikt
válasz
partyphoto #137 üzenetére
de abból egy jó kis gigabyte soc edition.
Az tényleg tuti jo vétel. -
Quan-Chi
őstag
válasz
partyphoto #137 üzenetére
jelenleg a legjobb vétel szerintem
-
Quan-Chi
őstag
válasz
partyphoto #133 üzenetére
én egyik haveromnak vettem GreatGodzi -tól 5770-et XFX-től 38K-ért annyit épp megért neki ! bár én annyiból inkább egy GTX260-at vettem volna
-
partyphoto
tag
félretettem pár gémet, majd előveszem őket amikor lesz értelme - elvből nem veszek 100K-ért semmilyen műanyagdarabot, bármit is tudjon
szerintem fél év múlva igenis érzekelni fogjuk a jótékony hatását a GTX 460-nak mégha nem is lesz nagy durranás.... de legalább valami mozdul, mert hónapok óta látható hogy az Ati emel, a forint meg gyengül.... és lassan tényleg elérte a HD5850 toxic a 100e-es árat
ritkán mondok ilyet, de hajrá FERMI! -
NFree
addikt
válasz
partyphoto #133 üzenetére
Attól tartok , hogy sajna ezek a karik sztem olyan 60k körül fognak mozogni , így igazán sajnos az állóvízre nem lesznek hatással, amitől rendesen kiver a víz engem is
felháborít hogy 30-40k körül nincs ugymond csak kicsi kari legyen nv vagy ati
Kivéve a ph-s bazárokat , habár ott is elkelne egy kis árcsökkenés , de ez van ezt engedi a piac a rossebbe
-
NFree
addikt
Hi, nem tudjátok nem szivárgott még ki valami teszt ezekről a 460-k ról
-
manoarc
senior tag
válasz
partyphoto #127 üzenetére
A próféta szóljon belőled! Kíváncsian várom, mert az 5ös széria nem lett a kedvencem
-
Quan-Chi
őstag
válasz
partyphoto #124 üzenetére
szerintem most az ATI-ék is csúsznak 1 kicsit ... semmi hír de még csak terv sincs a 6-os szériáról , vagy nagyon csendben dolgoznak vagy még el se kezdték
-
válasz
partyphoto #120 üzenetére
Úgy tudtam, a 6xxx már szeptemberben megjön.
-
Quan-Chi
őstag
válasz
partyphoto #120 üzenetére
nekem szerencsére nem sürgős az árverseny, nagyon jókor vettem GTX275 -öt azzal bőven nagyon sokáig kihúzom még
-
partyphoto
tag
válasz
Jim Tonic #118 üzenetére
Nvidia csak pár dollárral lötte be a ref. 5850 alá a GTX460-at, ezért semmilyen árcsökkenést nem fog okozni - amivel ki is van a t.köm
rendesen
ha kijön az Evergreen update, tippre január - február környékére várok egy kiadós árcsökkenést... addig az AMD 10-15% drágábban adja majd a 6xxx-et, de ismételten ne legyen igazam
-
Jobban örülnék én is, ha csendes, olcsó, TrueHD hangot továbbító kártyákat dobálnának. Főleg a 25-35e-s kategóriában.
Örököltem egy GTS250-et, amitől AMD-párti lévén folyamatosan meg akartam szabadulni. Most mégis inkább hűtőt veszek, mert a hangja viszont az agyamra megy. A V6-os dízelem csendesebb. Megmarad, mert a 5750 alig gyorsabb nála. 5850-re pályázok, és azt várom, hogy megérkezik abba a kategóriába valami ütős Fermi. Különben csak a 6xxx fogja lenyomni az 5850 árát. -
kpal
nagyúr
Én akármennyire is Nvidia-s vagyok valahogy nem tetszenek sehogysem az uj GTX-ek.
-
Örülnék, ha ez letolná az 5850 árait is.
-
FRENK1988
veterán
válasz
partyphoto #113 üzenetére
és tán volt már egy találgatásos cikk az iponon, hogy a gf104 ből csinálják a GTX485 ami teljes CUDA mag aktív lesz. Cserébe lesz 2x8pin
-
ufocsalad
tag
Láma vagyok: most a 465 gf100 a 460 gf104-es? akkor most merre van az előre?
-
Giot
addikt
Nem is tűnik nagynak.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
FRENK1988 #107 üzenetére
Ha viszont árban nem lesz versenyképes, mint ahogy az 5830 sem versenyképes, akkor ez a kártya sem fog sok bevételt hozni nekik, amire gondolom szükségük lenne. Nekem pl. egy középkategóriás DX11-es kártya kellene. Az 5770 még gyenge, egy CF-es 5750 páros meg drága, ahogy az 5850 is. Az 5830 meg túl drága a teljesítményéhez képest, szóval az lenne most a legrosszabb megoldás. Nvidiából meg nincs elérhető DX11 kártya. A 470-480GTX nem az én kategóriám.
-
Árversenyt!
Most! -
Tigerclaw
nagyúr
Én bízom abban, hogy ezzel árversenybe fog kezdeni az nvidia. Ha nem így lesz, akkor le is húzhatja a rolót. Eleve már rengetegen átálltak kényszerből a piros oldalra, mert nem tudták kivárni, hogy az nvidia versenyképes kártyát dobjon piacra,.... a maradék kiváró pedig tudja, hogy küszöbön áll az ati következő szériája. Ilyenkor már csak amiatt vesznek videokártyát az emberek, ha valami best buy kerül a piacra. Most nem elég egy középkategóriás DX11 kártya, most egy olyan kártya kell, ami kiüti az 5830-at.
-
zoltanz
nagyúr
Remélem árban versenyképes lesz. A fogyasztása nem kevés, vagy a tuningra készítik fel őket (talán így jó vétel lehet).
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Már a puaszta jelenlétük változást hoz, mert csak.
Egyébként nem tudok róluk sokat, de 192 és 96 SP várható.
A HD 6000 az evergreen továbbfejlesztés. A shader blokk marad csak meg. Nem nehéz kitalálni, hogy ez változatlanul 800 SP-s lesz, mert nagyon hatékony. A többi egységet átformálják, vagy lecserélik. Mivel ez egy vészforgatókönyv szülte generáció lesz, komoly változásra nem kell számítani.
-
bartucc
addikt
válasz
audi100td #94 üzenetére
Akkor tényleg itt van csak hiba, elnézést a hülyeségemért. Kár volt rontani a levegőt ezzel.
Abu85: mit tudsz a Gf 106 és 108-ról? Érdemes rá várni, hoz-e várhatóan jelentős piaci változást? Valamint ugyanez érdekel a HD 6xxx-ekkel kapcsolatban, de annak még utána olvasok.
-
smkb
őstag
Én személy szerint nem igazán értem mi a problémád. Még nem láttam olyan hdmi kimenetes vga-t ami ne vitte volna át a digiátlis hangot. Ha nem lenne hangátvitel akkor mindek lenne rajta hdmi kimenet? Bőven elég lenne a dvi... sőt, még a dvi is visz át. Még a nyomorult alaplapi intel gma 4500mhd is viszi a hdmi csatlakozón a hangot a notikon amiken van hdmi kimenet.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
És biztos vagy benne, hogy a videokártya drivere az oka. Azért meredek, hogy több millió ember végigvitte a játékot Radeonon, te pedig fagysz.
Vikthor: A DirectX 10.1 és 11-et támogató GeForce-ok belsőleg átviszik a hangot a HDMI-n. Persze a legtöbb hangformátumot a HD 5000 sorozat támogatja.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FRENK1988 #80 üzenetére
hármat ajánlod mármint. a 38x0ások is tudták (kistesókra nem emlékszem), bár dts master csak az 5ös szérián megy át.
más: szóval eltérő sávszélesség, egy néven. csak a fedélzeti memóriában tér el. 2 6pines csati. 250 usd. várható teljesítmény alapján már pontosan belövik teljesítményre, és ár/értékről véleményt mondanak. eredetileg egy egyszavas "fail" lett volna a hozzászólás, de úgy döntöttem megindoklom. felclockolni nem lehet, akkor szivárogna, elszállna a kártyák átlagos fogyasztása, downclockra meg lassú. mindehez fogyaszt, nagy a chip (nagyobb az 5870énél), tehát masszív és drága PCB kell (ugyan rövid, de a meleget bírnia kell), lassabb a konkurenciánál (ld szivárgás), a tervezett 32es respin (ld g92 respin, avagy a 88gts és a gts250+ között az órajelben volt némi különbség, ill gf200 65 vs 55) nem lesz a kilőtt 32es node miatt. itt nem lesz drága 260/280, aztán egész remek 275/285. ja és a kihozatala várhatóan ennek is a béka feneke alatt lesz. a 28as nodeot 2011 májusára mondják (szóval talán még 2012 előtt kész lesz), más megmentő meg nem látszik a színen, ez az architektúra 40en nem életképes (indoklás: kihozatali ráta, ami a nagyobb tesóknál 465el együtt volt 20%, 80% fölötti érték szerintem ezzel se lesz meg).
ha pedig tényleg hozza az 5830at (most, hogy elindult lefele az ára, már annyira nem rossz, dehát pár hónapon belül itt az utód, söpörni kell), és a régi játékok alatt még gyorsabb is lesz, akkor meg a 465-470nek vége az életciklusának, és a 480annak se lesz tovább sok értelme. 3way sli, persze. mmint lehet nem lesznek EOLek, de ki a fene venne drágábban egy jobban melegedő hasonló tudású kártyát, csak mert nagyobb a száma? nem hinném, hogy sokan.
sokan vártuk ezt a kártyát, hogy hátha valami jó is kisül a dologból. még a tesztekre kíváncsi leszek, de van egy olyan rossz érzésem, hogy nem lesz elismerő csettintés a végén.
-
Angel1981
veterán
Biztató jelek!
-
Tigerclaw
nagyúr
Pont az 5830-as teljesítménye hiányzik a piacról ma, persze versenyképes áron, mert felesleges kiadni egy "újabb 5830-at" ugyanúgy túlárazva.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez a stratégia az AMD-nek nagyszerű. Nekünk vásárlóknak szar, mert az NV csak kullog a Radeonok mögött, és az AMD annyit kér a termékekért, amennyit nem szégyell. Most ezt láthatjuk.
Ennél csak rosszabb lesz a jövőben, mert az NV számára nem a hardveres fejlesztés jelenti a kiutat a jelenlegi helyzetből.
-
Ribi
nagyúr
Megint kezdünk visszajutni oda, hogy kilóra megveszik a játék tervezőket, hogy legyen benne PhysX, hogy ott legyen az NV logó és csak emiatt vegyek NV kártyát az emberek.
Most amikor Ati hozza a jó teljesítményt, megint hátbaszúrással jön az NV. -
Abu85
HÁZIGAZDA
-
albertboy
tag
Engem is egyre jobban húz az nV, már csak ha ezt a 2 összehasonlítást nézem:
DX 11 Games
GPU PhsyX Games Javítva, thxLassan komolyan odajutunk, hogy 2 vga kártya kell otthonra, egy ATI meg egy NV, és gamenként cserélni kéne.
-
bartucc
addikt
Na igen, nem éri meg a DX11 a felárat a GTX260-hoz képest... De én is lehet visszaváltok Nvidiára, mert amivel játszok, általában oda Nvidia kell, pl Cod....
-
Quan-Chi
őstag
na a tesztig még kibírom, mert engem spec lehet érdekelne egy ilyen , a 9800gt már megérett a cserére
-
Benhill
senior tag
teszt jonne mar rola es akkor fogok pislogni... mert egy ilyen kartyara akartam valtani gtx260-rol, de olvasva a kommenteket, eddig nem nagyon eri meg.mint anno 6600gt>9600gt, gtx260>gtx***
-
Scholes9
nagyúr
"megint el fogják árazni, árban az 5850el fog versenyezni, teljesítményben meg szvsz az 5830cal...
" asszem ezt én sem írhattam volna le jobban
Más: a 2x6 tűn nem értem, miért kell meglepődni
B4nd1t4: az egyetlen Nvidia kártya, ami megéri az a GTX 260, aprón elég sokat árulnak (persze csakis 216sp-st érdemes venni).
-
#52-re vki?
-
partyphoto
tag
válasz
albertboy #62 üzenetére
230,5Ft X 250USD + 25% áFA 72.031 Ft - ezért a kártyáért horror ez az ár!
mondom ezt úgy hogy a HD4850-es karim előtt volt minden Nvidiám, de elegem lett és váltottam pontosan a fenti okok miattezt az árat 2X megszorozva pont kijön a várható GTX 490-es ár,nemde? és ezzel le is váltható a GTX 480-485 - EOL
-
albertboy
tag
válasz
partyphoto #61 üzenetére
1.25 -tel az adót számoltad?
Kár az ára miatt, pedig jónak ígérkezik. -
veector
senior tag
válasz
Perillustris #44 üzenetére
Sajnos ez igaz
Most 230,5 az USD
Egy éve 190 alatt. Olcsó volt még kintről rendelgetni -
Spor
csendes tag
NV mindig tularazza cuccait, meg sokat varnak a fizix-tol!
-
HaZsolt
őstag
Nevetséges a kinézete.
-
Devid_81
félisten
Csak jöjjön már ez a Fermi.
Valóban nagyon nagy a késés, nem éri utól magát az nVidia egyhamar -
szuper-t
őstag
válasz
FRENK1988 #42 üzenetére
Hello FRENK1988
Van ez a játék. ehhez a játékhoz nem kell sokkal több hely mint ahol a vga-k nagy részét legyártják, egy gyáré. dacára minden pénznek és technológiának, ami adatott az Nv-nek újra meg újra visszatérnek az alsó kategóriához.de hamarosan kiderül meddig hajlandók versenyezni.
Jó film kedvenceim közé tartozikJó kari bár remélem lentebb esik az ára a 2x6 pint én sem értem:S bár ezek még sztem belépő kategória mihint finomodik lehet elfelejthetünk 1x6 pint
-
Nagyon nagy késésben van az Nvidia.Mire megjön addigra már itt kopogtatnak a 6xxx Ati kártyák,gondolom a Fermitöl jóval gyorsabbak lesznek
-
partyphoto
tag
válasz
dangerzone #50 üzenetére
yepp
-
Sziasztok!
Ezen a VGA-n van valamiféle hangchip? Mert nélküle a HDMI-nek semmi értelmét nem látom és maradok a 4850-nél.
Üdv,
Vik -
dangerzone
addikt
Ez a cucc egészen jó..
...lesz addig, amíg nem jönnek a 6xxx-es radeonok. -
Zayl01
tag
válasz
hackeeeee #46 üzenetére
Vágom én azt hogy az Ati termék palettája már nem nagyon bővülhet az 5xxx szériával, Nvidiáé még csak most bontakozik ki.
Jim Tonic- Nvidiának nem kell olcsóbban jobb kártyákat adnia, mint Ati-nak mert túl régóta vannak piacon és nagyon nagy fan tábora van, aki mindig Grill Force-t
fog vásárolni még ha gyengébbet is kap ugyanazért a pénzért. A legalsó kategóriában nem vagyok túl járatos. De közép és felső kategóriába ez így van, meg sztem ennél a videókarinál is lesz jobb alternatíva.
A mínőségesre azt "értem" hogy Ati alá tennék az árakat akkor a gadagoknak akinek nem számít a pénz hirtelen áttérnének Radeonokra mert az a drágább biztos jobb is. Mert kb. ez lehet a logika az Nvidia vásárlóknak mást nem tudok felhozni a gondolkodásukra. -
Sanyix
őstag
2 x 6 pin? Na ilyet sem veszek...
-
Zayl01
tag
Sztem ugyanazon teljesítményű Ati kártya mindig olcsóbb lesz mint Nvidia, mert ha fordítva lenne vagyis olcsóbban adná, akkor (ezzel már ő is) bízonyitaná, hogy az Ati kártyák már jobbak, mínőségesebbek (mintha nem így lenne) de amíg a piacon több Nvidia kártya fogy mint a konkurenciánál, addig (nincs sz@rban) az az ezt nem kell megtennie.
Azért én szurkolok az Nvidiának! Olcsó kártyákat akarok -
Perillustris
senior tag
Amit az esetleges verseny hozhatna, azt elbukjuk az árfolyamon. Idén nem várok 210-215 alatti dollár árfolyamot.
-
Komcsi
tag
Ez hobbi VGA?
-
FRENK1988
veterán
Jó az avatvaromon nevetni?
-
partyphoto
tag
válasz
errorcode06 #34 üzenetére
minek vigye le az amd az 5850 árát, amikor min. 30-35%-al erősebb lesz a butított 460-nál, de lehet még több is a különbség látva a GTX465-ös teszteket...
-
hackeeeee
Jómunkásember
@CptMisi: +1. Mire ideér, sztem is közel a HD5850-nel lesz egy árban.. És hát ott meg nem kérdéses, hogy melyiket éri meg jobban venni ár/teljesítmény arányban. Dehát igen, jelenleg sz@r a forint, bár most annyira nem mint volt...
@B4nd1t4: Én ismerek párat, az egyik most vett 8800GTX-et, a másik meg 9800GX2-t.
-
CptMisi
őstag
válasz
errorcode06 #34 üzenetére
De miért vinnék? az 5850 ellenfele a GTX 470, ami meg drágább...nincs rá szükség...és ha olyat nyilatkoznak, hogy nem csökkentik az árakat, akkor nem fognak "namostakkor levisszük az 5850 árát ezzel egyszintre" játékot játszani
Ha már árcsökkentés, akkor reálisabb, hogy az 5830 árán csökkentenek, mert az egy árban lesz az ellenfelével 465/460, teljesítményüket nem ismerem
B4nd1t4: én ismerek, de ezt most hagyjuk...új gépnél sem éri meg, 5850 áron kisebb teljesítmény...külföldi becsült ár alapján 5850 -párezer, és Magyarországon? +párezer
hacsak nem valami k*rva jó kártya, ami majd kiderül
-
DeltaPower
addikt
válasz
LackoMester #28 üzenetére
5830 is két 6 tűssel van, ha jól tudom.
amúgy tetszetős kártya, meglepően kis méretű lett, az előtte megjelent góliát fermikhez képest legalábbis -
errorcode06
őstag
Bízzatok benne hogy csinál valami hasznosat is az nvidia, és lesz 1 kis árverseny.
Szvsz az tenne jót az nvidinek ha az amd úgy döntene "namostakkor levisszük az 5850 árát ezzel egyszintre" (mert simán megtehetnék, akár most is). Részemről ennyi...B4nd1t4: valaki azt írta nemrégiben hogy az 5970-est a gépében cserélte egy 480-ra...
-
CptMisi
őstag
-
^Clown
addikt
Reméljük olcsó lesz, hajrá árverseny!
-
LackoMester
addikt
Nemrossz, bár azt a két 6 pines csatit sokallom, érdekes.
-
FRENK1988
veterán
válasz
partyphoto #22 üzenetére
már gt200-as csipet nem gyárcsák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
partyphoto #22 üzenetére
Pfe..
Hát nem tudom. Hát kisebb csíkszélesség ide vagy oda, kevesebbet nem fog fogyasztani semmivel. Ezt kb. elárulja jah, a 2*6 pines tápcsati..
@bartucc: ~40k. És majdnem csak a DX11 +ként megéri a +10-15k-t? Mivel fogyasztani kb. semmivel sem fog kevesebbet...
-
bartucc
addikt
Nekem tetszik, és van benne lehetőség. De egy GTX 260-ról biztos nem váltanék erre... De 260 használtan is 40k, úgyhogy szerintem jó alternatíva.
-
bteebi
veterán
Remélem elindít majd némi árversenyt, bár kissé szkeptikus vagyok ezzel szemben. Eléggé el vannak most szállva az árak szerintem.
Ugyanakkor egy kicsit megdöbbentett a fogyasztása (150-170 Watt), amiben nincs ugyan semmi extra, csak belegondoltam, hogy a teljes gépem fogyasztása átlagban 140-150 Watt közötti, 6 winchesterrel... Mondjuk igaz, hogy ez nem extra terhelés alatti érték, meg hogy egy HD5970 talán 300 Wattot is benyel, de akkor is
.
-
-
albertboy
tag
válasz
partyphoto #13 üzenetére
Én szeptember környékére várok valamiféle rendeződést. Remélem nem vagyok túl nagyravágyó.
Arra leszek még kíváncsi, hogy mennyire fogja későbbiekben erőltetni a lapka-vagdolást az nV. GF106? GF108? Nekem elég sz*rszagúak ezek.
-
vsgaborr11
tag
"...és felfedezhető a két darab 6 tűs PCI-Express tápcsatlakozó a hátoldalon."
Úristen! -
hackeeeee
Jómunkásember
~60 guriga? Nem sok az 1 kicsit? Mi ellen megy ez, HD5830?
Hőtermelésre, fogyasztásra kíváncsi leszek.
-
9950es
aktív tag
Szerintem a teljes értékű gf104 + 10-15% OC elég jó lex.
-
Gyuffa
tag
Nem rossz, jónak tűnik.
De a hűtése nem tetszik. -
TTomax
félisten
Na akkor erre se cserélem le a GTX260 SLI-t...
-
rumkola
nagyúr
465 a tesztek alapján kb. GTX280-as szint, akkor ez meg alatta lesz.
karcsúTTomax: azt én sem cserélném semmire, de még 1db gtx260-at sem...
-
partyphoto
tag
ha jól számolok jelen árfolyamok mellett a két 460-as tesó a 60-70e Ft-os kategóriában fog indulni, de ne legyen igazam!
szeretnék idén DX11-et - talán lesz értelme ősszel/télen - mert jönnek az új gémek, de addig nagyon kellene egy kiadós árverseny, mert tőlem 100e-ért ott fognak porosodni a vgak a nagykerek polcain
-
Cyberpunk
félisten
Legelső benyomásom mikor megláttam a képen: hú de kicsi b.meg
-
FRENK1988
veterán
Hajrá nV mert kis árverseny nem ártana az emberi kategóriában
B4nd1t4: csak nehogy átcímkézés legyen a vége -
albertboy
tag
http://www.semiaccurate.com/2010/06/21/what-are-nvidias-gf104-gf106-and-gf108/
Jó volt átolvasni egy kis előzményt, ajánlom!
-
JoolsNOS
veterán
Na!
55-60 ezerért, ha tudja azt mint az 5830 már tuti jó lesz. Akár még veszek is egyet. -
Silentfrog
veterán
Nem ártana már valami Nvidia alternativa ez emberi árkategoriában is!
-
b3er
aktív tag
Tetszik nekem a kis kari, mivel én is nV párti vagyok, de már megint ez a kavarás a memóval minek? Most aki 768ast vesz annak 192bittel ki van szúrva a szeme aki meg 1gigásat az 256bit? Ennyire megkavarni valamit...
Megint kiigazodni a dolgokon...
-
RootRulez
félisten
Tőlem ritkán lehet ilyet olvasni, de hajrá nVidia, remélem megszorongatja az ATI-kat...
mod:
És talán lesz egy kis árverseny is... -
albertboy
tag
Én nagyon szurkolok nekik, hogy összejöjjön most már valami használható is! Ez a 460-as már eléri a "meg kéne nézni mit is tud" szintet.
Máshogy nézve meg - lehet már közhely -, de inkább egy új architektúrán kéne dolgozni, Fermit meg felrakni a "At least we've done something" polcra.
Nem szeretnék a készülő Intel gépembe ATI-t rakni, szal hajrá
-
Hebry
senior tag
Tesztre kíváncsi lennék.
Nem tűnik rossznak, persze az erősebb verzió.
Azért nemkicsit megtévesztő, hogy ugyanazzal a verziószámon belül különbözőek.
A két darab 6 tűs tápcsatit kicsit sokallom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A reményteli GF104-es lapkát alkalmazó versenyző két változatban lesz kapható.
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Reels videok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Acer notebook topic
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest