- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez szerintem nem ilyen egyszerű azért. Nem az a lényeg itt, hogy most per pillanat van-e backdoor vagy sebezhetőség a termékeikben. Vagy van vagy nincs, ezt nem tudjuk (te sem, én sem). A lényeg az lenne, hogy lehetőségük lenne bele tenni, és államilag kötelezhetők is lennének akár rá. Ez még a mostani mobilhálózatoknál egy dolog, de az 5G-nél fokozottan problémás lesz, mert annak a felhasználási területe nem arra irányul elsődlegesen, hogy tudunk telefonálni, meg vicces képeket nézegetni neten, hanem ipari infrastruktúra épülne majd rá, szállítmányozás, automatizáció, közlekedés, biztonságtechnika, stb. Egy ilyen területen pedig nehezen elfogadható, ha egy politikai konkurens által épített eszközökből álló rendszer. Mert hiába nincs vele semmi gond most, de biztos becsszó, hogy később sem lesz, amikor attól függnek majd alapvető rendszerek? 50-60 éve sem nagyon lehetett volna elképzelni, hogy szovjet cuccokkal építsenek ki létfontosságú dolgokat nyugaton, és ez a mostani helyzet is arra kezd hasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Stealth 15M A11UEK 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest