Hirdetés
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Azonnali notebookos kérdések órája
- UHD filmek lejátszása
- Nyomtató topik
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
egyrészt az it gyors változása valóban probléma, be kellene húzni a kéziféket, és egy hosszabb időszakban újabb funkciók bevezetése nélkül ki kellene takarítani a hibákat. de debuggolni senki nem szeret, így inkább újabb dolgok kódolásával verik el az idejüket.
másrészt az it azért több részből és rétegből is áll. először ki kell találnod az algoritmust, valamilyen pszeudonyelven megfogalmazni, bizonyítani, majd utána valamilyen aktuális környezetben lekódolni. ebből az algoritmuselmélet rész egyáltalán nem változik olyan gyorsan, sőt, leginkább semennyire se. ennek a bizonyítása lenne a tudományos része az it fejlesztésnek. utána következik a favágó része, amikor kódgenerátorral meg kézzel favágó módjára krampácsolod befelé a metódusokat. ez gyorsan változik, de nem is erre készít fel az egyetem.
"Az egyetem feladata szerintem az lenne, hogy mérnököket képezzen.": melyik egyetem? mert a bme az pl. klasszikusan olyan egyetem, ami mérnököket képez. az elte meg nem. a mérnökök fölött is van még egy szint: az elte programtervező matematikusa.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vallás
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Macbook Air m4 15 colos (ezüst) - 10 ciklus
- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest