Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyrészt az it gyors változása valóban probléma, be kellene húzni a kéziféket, és egy hosszabb időszakban újabb funkciók bevezetése nélkül ki kellene takarítani a hibákat. de debuggolni senki nem szeret, így inkább újabb dolgok kódolásával verik el az idejüket.
másrészt az it azért több részből és rétegből is áll. először ki kell találnod az algoritmust, valamilyen pszeudonyelven megfogalmazni, bizonyítani, majd utána valamilyen aktuális környezetben lekódolni. ebből az algoritmuselmélet rész egyáltalán nem változik olyan gyorsan, sőt, leginkább semennyire se. ennek a bizonyítása lenne a tudományos része az it fejlesztésnek. utána következik a favágó része, amikor kódgenerátorral meg kézzel favágó módjára krampácsolod befelé a metódusokat. ez gyorsan változik, de nem is erre készít fel az egyetem.
"Az egyetem feladata szerintem az lenne, hogy mérnököket képezzen.": melyik egyetem? mert a bme az pl. klasszikusan olyan egyetem, ami mérnököket képez. az elte meg nem. a mérnökök fölött is van még egy szint: az elte programtervező matematikusa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen program, ami...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- iPhone topik
- Linux Mint
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Snapdragon X Elite 32GB 1TB Win11 Pro ARM EU billentyűzet
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 6GB!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Playstation 4 slim (500GB)
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest