Új hozzászólás Aktív témák
-
aRm1n
aktív tag
Én is felhívtam őket, valóban inaktiválni kell - ideiglenesen. A gond az, hogy csak manuálisan lehet visszakapcsolni, és az egész rendszer szvsz eleve meghaladja egy átlagos user átlátóképességét, de hogy inaktiválás után az emberek fele elfelejti majd újra aktiválni, azt helyből le merem fogadni. Btw, írtam is nekik egy mailt, amiben felhívtam a figyelmüket pár apróságra (szigorúan konstruktívan!
), íme a válasz:
Tekintettel arra, hogy egy újonnan bevezetett szolgáltatásról van szó, számos hibajelenség felmerült már, azonban a munkatársaink dolgoznak azon, hogy ezek minél hamarabb megoldásra találjanak. Köszönjük, hogy a visszajelzésével hozzájárul a szolgáltatás fejlesztéséhez.
Hát, khm. "Tudtuk, hogy jön a tél, de hóra nem számítottunk..."
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Ügyfélkapu+ minden különösebb hírverés nélkül indult el.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Vadiúj SSD-k!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest