- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
cannibal
senior tag
Na, dobnak bele egy célhardvert és mehet a video is kártyáról
-
Ste
addikt
jó ötlet, bár nem nekem találták ki
akkuval biztos nagyobb és nehezebb lenne -
szab.tam
nagyúr
csak ismétlem magam: ez majd akkor lesz érdekes, ha lesz bennük hdmi, 1080p, mkv és tsai....
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Csapi007
veterán
De ha van egy TV, amin meg akarod nézni akkor ott nyilván van áram is.
"Csak úgy mondom"
-
Carline
őstag
Hát ez nem az én célgépem lesz.
Nekem csak arra kell a kártyaolvasó, hogy a fényképezőről a képek a gépre kerüljenek, valamit a PNA kártyájára fel tudjak tenni filmet a gyereknek (kocsiba így nagyszerűen és csendben elvan).
HDTV-m nincs és nem is tervezek venni. Lehet én vagyok maradi, de nem is látom értelmét analóg adásoknál.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Integra
titán
de szép is lenne ha létezne végre szabványos táp..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dtomi
őstag
nem is látom értelmét analóg adásoknál.
Mégis tömegesen hordják/ták haza az emberek a nagyfelbontású TV-t.
Ha értesüléseim nem csalnak akkor a legutolsó ígéret 2011-re szólt a digitfáma. Mit fog érni 4 év múlva egy mostani TV meg mennyire elavult lesz. És ott állt 4 évig gyanítom a 95% nál teljesen kihasználatlanul. LOL"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
kovy79
őstag
Jah, ezen én is szoktam mosolyogni.
Tök jó, h HD (azé a full HD mán drága, meg sok a törlesztő...), de lövése sincs sok embernek, h lejátszó sem ártana hozzá. Oké, pc-vel rohadt jó, de az már "kínai" a usernek.[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
dwiki
senior tag
Hát énnékem pl. Full HD Tv lesz a fa alá.
Persze nem TV adást nézni, abból az egyik legkisebb csomagom van, nem is emlékszem mikor néztem mondjuk "közvetelnül" tv-n filmet...
Viszont szorgalamsan gyüjtögetem a HD filmeket már vagy fél éve, nem véletlenül...
No persze az igaz, hogy sok birka TV adás nézésre veszi az órisplazmát, meg lcd.-t, oszt leül jó messze a TV-tôl, hogy valamennyire élvezhetô legyen...
(én fordítva csinálom, közelebb ülök, és nem TV adást nézek...)
És persze azzal is tisztában vagyok hogy 2 év múlva sokkal de sokkal jobbat kapok ennyiért, dehát ez így van mindennel, a szgéptôl, a digitális fénygépezôgépen át, az autóig, de hát ez egy ilyen játék, fogyasztók vagyunk a fogyasztói társadalomban...Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest