- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
-
Televan74
nagyúr
Ez a számomra tök felesleges kategória. Veszek használtan garanciával jobbat, lehet hogy egy kicsivel drágábban.
-
kirukris
tag
Veszek kettőtt és majd tolom CF-be a béeff négyet
egyébként biztos vagyok benne, hogy itthon fogyni fog a 2GB-os verzió -
djculture
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
oraihunter #18 üzenetére
Azért azt szerintem a leghülyébb is tudja, hogy ha valamilyen elektronikai eszköz olcsó, az nem tudhat annyit, mint a drágább.
-
MZperX75
addikt
Vágom...
-
MZperX75
addikt
4-5000ft- ot megér.....régi gépbe,miért ne?
-
Tengo
aktív tag
http://ark.intel.com/products/77779
Keresd az IGP-t a leírásban és megtudod miért írták azt a cikkben amit.
-
Zso2
őstag
Erős cpu mellé? Minek? Cpu melett ott van egy igp vagy APU vagy ANyu..
azok jobbak ennél.
-
bitblueduck
senior tag
Az egyetlen terület ahova a reálisan hasznosítható az a munkaállomások piaca, amikor a gépbe tulajdonképpen csak erős, sokmagos processzorra van szükség.
Nem vagyok benne biztos, hogy csak oda lesz megvéve -
Dilikutya
félisten
Még jó, hogy a cikk is írja, hogy ez oda való, ahol erős CPU van, de a VGA.nak csak képet kell rajzolnia a monitorra. Az átnevezés oka meg egyszerű, a HD6xxx széria már régi, bár ezzel is főleg a hozzá nem értőket vezetik félre, aki tudatosan vesz ilyen kártyát, az tudja, mit vesz.
Bár egy hozzá nem értő is utána nézhet dolgoknak, elég, ha keres teszteket, el se kell olvasnia, csak a grafikonokat végignéznie, egyik kártya 5fps-el futtatja a Crysis 3-at, a másik 25-el. Ha oda is van írva magyarázatként, hogy a nagyobb érték a jobb, akkor egy hülye is megérti, ha a 2. osztályos matematika megy még neki. -
BatchMan
senior tag
Régi gépbe HTPC-nek jó ez, csak ne legyen ventilátor rajta.
-
viccen kívül szar ez az egész 64 bites VGAk összessége. nekem egy 5450 radeonom van pót VGAnak otthon és 2D-ben szaggat! Az XBMC menüjét se tudja normális frissítéssel, mily érdekes a 270-es kártyámmal nincs ilyen gond. Arra jó, ha bedöglik a fő VGA akkor legyen képed és tudj netezni, de még ott is érezni hogy szaggat.
-
Watchdog
aktív tag
Kéne egy kategória a "belépő" alá. Becsúszó...
-
Milka 78
nagyúr
Régebbi gépekhez jó ez még(már ha kifut az 5/6-os széria.Nálam is van egy 5450 és egy 6450-essel szerelt htpc(athlon64 x2/athlon II b55),de valószínű,hogy a most érkező gyí3-as mellé is beteszem.Mondjuk én is jobban örültem volna egy gcn alapú lp karinak.
-
djculture
félisten
válasz
Bjørgersson #2 üzenetére
Helyi kiskerbe is mást se látok csak viszik kifele az asus gt630-640 kártyákat 2 giga ddr3-al... Multkor is egyik előadta hogy fog ő crysis3-al játszani mert az otthoni régi 9600gt-n már nem indul.. Mondom neki elindul de abban köszönet nem lesz
-
djculture
félisten
Nem mondanám értelmetlennek hanem a hozzá nem értők etettésére készült kártya.. Itthon vinni fogják mint a cukrot.. hd6xxx-röl már mindenki tudja hogy régi széria de egy új r5 az finomság
Persze hazarongyol vele az illető és rájön hogy halál gyenge kártyát vásárolt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A nevében új versenyző nagyon olcsó lesz, de csak kevesek számára lesz érdemes megvásárolni.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest