Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
klónok háborúja?
Nekem tetszik a második rész, jól el lehet ökörködni. Kedvencem mikor ezer méter magasból kiugrok a repülőből, végig zuhanom az egészet ejtőernyő nélkül, egy méterre a földtől lecsákjázom és odahúzom magam a földhöz és így túléli -
Heavyrain
őstag
Nem nagyon néztem még,hogy milyen,de saját szervert lehet készíteni,vagy csak 1db hivatalos szerver van?
-
f_you
tag
Jó kérdés, ha vannak olyan barátaid akik szintén megvennék páran, és együtt játszanátok akkor szerintem simán, mert sokat lehet ökörködni. Bétában kicsit úgy éreztem hamar megunható, de ha jól értem könnyen lehet szkriptelni, szóval biztos bővülni fog még a játék. Amúgy nagyon elmebeteg az egész
-
gyurcio
tag
Elmebeteg, de kipróbálnám...
-
Dilikutya
félisten
Üdvözlendő hozzáállás a kiadó/fejlesztők részéről.
-
f_you
tag
"akár több százan is játszhatnak egyszerre Panau szigetén"
Pontosabban több ezren. Béta alatt legalábbis volt amikor közel 3000-en voltunk a szerveren.
-
alevan
őstag
Nekem XBOXon van meg a játék (ahol nagyon élveztem!!!) viszont elfogott a vágy ezután a multi után. Sikeres trailer
-
Spancho
senior tag
Az első nem volt olyan nagy szám kb olyan volt mint a Total Overdose.
A második viszont nagyon tetszett.
Anno pc-n is szerettem ,és még kb fél éve xboxra is beszereztem.
A 'táj' grafikája még mindig nagyon szép és a játékmenet is élvezetes. -
Chapel
addikt
Szorgalmas rajongói vannak annak a játéknak még? Le a kalappal.
Megvettem mind2 részt és mindkettő hatalmas csalódás volt
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest