- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- reMarkable - paper tablet
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodi 4.80
senior tag
Elfogadom, nekem azért van becsípődve a japán nyelv mert gyerekkoromban tanultam és nagyon szeretem. Sokban hasonlít a magyarra, szerintem közös gyökere van a két nyelvnek, talán csak az angol volt ilyen könnyen tanulható, a német, orosz már nehezebben ment. De ezek jól jöttek a hollandhoz ami a kedvencem
-
Rodi 4.80
senior tag
A Yakuza-t pont a japán nyelv miatt nem szabad kihagyni, olyan kulturális plusz hogy a fal adja a másikat!

Angol felirattal, eredeti nyelven hallgatva igazi kuriózum, életem egyik legnagyobb élménye. Bárcsak minden játékot ennyire kidolgozottan adnának ki! Felejthetetlen történet. -
Skynet258
veterán
Ha egy PS4-es kiadást betolok Ps5-be akkor letölti a PS5 verziót, vagy külön a PS5 verziót kell megvennem a nextgen élményhez?
-
Wesder
titán
válasz
YellowFlash
üzenetére
Nem tudok vele mit kezdeni. Nekem angol legyen, vagy sehogy.
-
Yodafon
őstag
Pro: döbbenetesen szép 60 fps látvány.
Ezen hol a szep latvany? Az elso video ami ugye Ps5-s kepeket mutat olyan minhtha 10 evvel ezelőtti grafika lenne.
Ez dobbenetesen szep?
Maximum dobbenetes
-
YellowFlash
aktív tag
-
dreampage
aktív tag
Mivel csak Series X|S-re érhető el a játék, szerintem egyelőre nem fog bekerülni Game Pass-ba a kisebb installált bázis miatt ("az a kevés játékos inkább vegye meg" alapon
). De 14.000 Ft-ért szerintem nagyon jó vétel, nekem már 40+ órám van benne, és végig élvezetes játék. -
Wesder
titán
Gondolom japàn szinkron van csak, úgy meg inkàbb kihagyom.
-
Mikiller
aktív tag
Jöhetne már pc-re egy Sleeping Dogs 2 modjuk
Az első része tetszett nekem. -
tDr1v3r
veterán
Iszonyatosan jó játék! Én PS4-re vettem meg leárazáskor, minden percét élvezem, remek alkotás.
-
rdt89
addikt
Nagyon jó lett a teszt, köszi szépen.

Tudom, hogy ez tróger kérdés, de várható, hogy bekerül a közeljövőben a game pass szolgáltatásba?:

Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sorozatok
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Wharfedale Slim Bass 8 - 400W
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Egyedi ékszerdobozka
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Maximum dobbenetes
A Yakuzánál "japánabb" játékot nehezen találni, japán seiyuu-k a világon a legjobbak, erre emiatt kihagyod. Bármilyen más nyelven játszani egy "vér-japán" játékot baromi nagyon öntökönrúgás.