- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Én is....nem erről van szó.
Moralizálni meg teljesen fölösleges. Ennyi erővel megpaskolhatnád majdnem az összes politikus hátát...mert igen lopnak...és az is a te pénzed. Mellesleg miért pont a tied? Ez olyan mintha 9 millió kis fillértöredékből jött volna össze...Pedig baromira nem.
Ráadásul az autópályákat az én adóforintomból is építik mégis újra pénzt kérnek ha rágurulok...ami elhiheted, hogy elég ritkán történik meg...Én meg mélységesen elítélem azt amikor ennyire ellehetetlenítenek több millió embert és mivel lassan nincs választás más eszközökhöz kell folyamodni..Ilyenkor szerintem elítélkezni már annyira mindegy...
-
MrSealRD
veterán
-
MrSealRD
veterán
Milyen állami hitelről van szó?
Én pl a Diákhitel Zrt-vel állok szerződésben...Ja tudom az állam a tulajdonosa. Nem tudom mekkora részesedésben...
Szóval pár kérdésem lenne persze csak pusztán elméleti fejtegetés okán.
1. Ha nem jelentem be, akkor honnan tudják merre keressenek? (Nyilván a határátlépésekből 1-2 országig tudnak követni...
2. Ha kint vagyok külföldön akkor mégis mit tudnak csinálni?
3. Az ottani hatóságok miért tettnének bármit is ha nekem van egy nem fizetett hitelem?
4. Ha minden vagyonom átiratom rokonokra, és bemondom az unalmast akkor mégis mit visznek/árvereznek el tőlem ha még itthon vagyok? Van egy NAV(APEH) ellenőrzés...meg eljárás...oszt kész. Fizetésképtelenség esetén majd jól bedugnak a nemlétező adósok börtönébe vagy mi?Egyszerűen nem látom a jogalapot arra, hogy az állam külföldön zaklasson bárkit is egy hiteltartozás miatt...
Persze a fentebb leírta pusztán elméleti fejtegetés céljából írtam le....
Egyébként nem létszámcsökkentés önmagában a probléma, hanem mint általában: ész nélkül csinálnak mindent...
-
MrSealRD
veterán
Csak hogy visszataláljak, ha kész a popcorn...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Próba
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- BestBuy topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest