Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milyen állami hitelről van szó?
Én pl a Diákhitel Zrt-vel állok szerződésben...Ja tudom az állam a tulajdonosa. Nem tudom mekkora részesedésben...
Szóval pár kérdésem lenne persze csak pusztán elméleti fejtegetés okán.
1. Ha nem jelentem be, akkor honnan tudják merre keressenek? (Nyilván a határátlépésekből 1-2 országig tudnak követni...
2. Ha kint vagyok külföldön akkor mégis mit tudnak csinálni?
3. Az ottani hatóságok miért tettnének bármit is ha nekem van egy nem fizetett hitelem?
4. Ha minden vagyonom átiratom rokonokra, és bemondom az unalmast akkor mégis mit visznek/árvereznek el tőlem ha még itthon vagyok? Van egy NAV(APEH) ellenőrzés...meg eljárás...oszt kész. Fizetésképtelenség esetén majd jól bedugnak a nemlétező adósok börtönébe vagy mi?Egyszerűen nem látom a jogalapot arra, hogy az állam külföldön zaklasson bárkit is egy hiteltartozás miatt...
Persze a fentebb leírta pusztán elméleti fejtegetés céljából írtam le....
Egyébként nem létszámcsökkentés önmagában a probléma, hanem mint általában: ész nélkül csinálnak mindent...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Proxmox VE
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Black Titanium 128 GB
- ThinkPad T580 - i5-8350U I 16GB RAM I 512GB NVMe I 15,6" FHD IPS I WWAN I HUN bill I Foxpost árban!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Úǰ! Dell S2721HGFA 27" VA 144Hz FHD 1ms
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest