Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milyen állami hitelről van szó?
Én pl a Diákhitel Zrt-vel állok szerződésben...Ja tudom az állam a tulajdonosa. Nem tudom mekkora részesedésben...
Szóval pár kérdésem lenne persze csak pusztán elméleti fejtegetés okán.
1. Ha nem jelentem be, akkor honnan tudják merre keressenek? (Nyilván a határátlépésekből 1-2 országig tudnak követni...
2. Ha kint vagyok külföldön akkor mégis mit tudnak csinálni?
3. Az ottani hatóságok miért tettnének bármit is ha nekem van egy nem fizetett hitelem?
4. Ha minden vagyonom átiratom rokonokra, és bemondom az unalmast akkor mégis mit visznek/árvereznek el tőlem ha még itthon vagyok? Van egy NAV(APEH) ellenőrzés...meg eljárás...oszt kész. Fizetésképtelenség esetén majd jól bedugnak a nemlétező adósok börtönébe vagy mi?Egyszerűen nem látom a jogalapot arra, hogy az állam külföldön zaklasson bárkit is egy hiteltartozás miatt...
Persze a fentebb leírta pusztán elméleti fejtegetés céljából írtam le....
Egyébként nem létszámcsökkentés önmagában a probléma, hanem mint általában: ész nélkül csinálnak mindent...
Új hozzászólás Aktív témák
- eFootball
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen monitort vegyek?
- Synology NAS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Medence topik
- Autós topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest