- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Azért remélem senki nem gondolja, hogy a hajlítgatás az ugyan olyan mechanikai terhelés, mint a magas frekvenciás vibráció éveken keresztül.
Lehet nem lesz hatása, de kimérte ezt valaki hosszú távon? 1-2-3 év működés? Jó ez némileg független, de a hangfalak öregedése is összefügg a vibrációval. Nekem voltak hangfalaim amik elkezdtek zörögni, recsegni és nem a kevlár mélynyomó. Az OLED anyag nagyon érzékeny amúgy pl az UV-re és a hőre, kíváncsi vagyok a rezgést hogyan bírja hosszú távon.
Egyébként a hajlítós kijelzős buliknál emlékszem gyakran voltak horizontális és vertikális hibás pixelsorok, még a demóknál is... Szóval lehet demózták már a strapabíró OLED-et, de nekem nagy minta kell, folyamatos hétköznapi csavargatással.
A választ valószínűleg nem tudjuk, 5 év múlva mi lesz ezekkel a TV-kkel, de én nem biztos, hogy szívesen megvenném
Új hozzászólás Aktív témák
ph Állítólag érkeznek az Crystal Sound technológiára épülő, hagyományos hangrendszert elhagyó készülékek.
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest