- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
-
enté
csendes tag
@#1 Nekem nem tűnik úgy, hogy bármelyik ház világítana, ellentétben a beszerelt alkatrészekkel, amik ezekben a túlfényelt formációkban azért nem bazáriak, de egy komolyabb árazású night klub hangultatát pontosan visszadják.
@#2 Ránézésre 20-25 éves is lehetne az a ház. Letisztultnak nem mondanám, inkább csak egyszerűnek. A letisztultság minőségi látszó anyagokat és hézag nélkül illeszkedő törésmentes felületeket is feltételez.
-
BoB
veterán
Eddig piszkos volt hogy most letisztult?
-
biscuit
aktív tag
Nekem jelenleg egy Zalman ZM-R1-em van. Az egyetlen hibája, hogy a játékvizem radiátorát csak komoly belezés útján sikerült elhelyeznem a házon belül és ott sincs igazán megfelelő helyen. A mesh-sel én is egyetértek btw. a házam elejében is van 2 ventinek hely és egészen kellemes légmozgást csinál a házon belül (radiátoron), kivéve, ha becsukom az elejét!
(ahogy elnézem, ezek a házak az "alulról-felülre" légmozgást helyezik előtérbe)
-
biscuit
aktív tag
Nagyon tetszetős házak....lennének, üvegoldalfal nélkül, meg csillámpónibroáf nélkül! Dizájn egyébként 5*-os!!!!
-
ughhh
senior tag
+1
Letisztul és funkcionális pl. [https://www.coolermaster.com/catalog/legacy-products/cases/elite-361/] a 10 éves házam -
koby11h
őstag
Kicsit módosítanék az első mondaton a cikk címe alapján:
"Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem" bazári módon világító, üveg oldalfalú házaknál kevésbé "működik ez a „letisztult dizájn” dolog."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nagy keletje van mostanában az egyszerűbb dizájnú házaknak, melyek előnye, hogy bármilyen szobában jól mutatnak.
- BestBuy ruhás topik
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- Megújul a Netflix tévés appja
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Politika
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest