- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- ZIDOO médialejátszók
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
Ok, részben jogos, a bazári ventilátorokat nem adják hozzá. Így a mérnökök bűnbocsánatot nyertek és csak a marketingesek fognak elkárhozni. Az üveg oldalfal azonban továbbra is áll.
Tudom ízlések és pofonok, de akkor is nehéz, sérülékeny és számomra haszontalan."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
enté
csendes tag
@#1 Nekem nem tűnik úgy, hogy bármelyik ház világítana, ellentétben a beszerelt alkatrészekkel, amik ezekben a túlfényelt formációkban azért nem bazáriak, de egy komolyabb árazású night klub hangultatát pontosan visszadják.
@#2 Ránézésre 20-25 éves is lehetne az a ház. Letisztultnak nem mondanám, inkább csak egyszerűnek. A letisztultság minőségi látszó anyagokat és hézag nélkül illeszkedő törésmentes felületeket is feltételez.
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
Eddig piszkos volt hogy most letisztult?
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
biscuit
aktív tag
Nekem jelenleg egy Zalman ZM-R1-em van. Az egyetlen hibája, hogy a játékvizem radiátorát csak komoly belezés útján sikerült elhelyeznem a házon belül és ott sincs igazán megfelelő helyen. A mesh-sel én is egyetértek btw. a házam elejében is van 2 ventinek hely és egészen kellemes légmozgást csinál a házon belül (radiátoron), kivéve, ha becsukom az elejét! (ahogy elnézem, ezek a házak az "alulról-felülre" légmozgást helyezik előtérbe)
Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!
-
biscuit
aktív tag
Nagyon tetszetős házak....lennének, üvegoldalfal nélkül, meg csillámpónibroáf nélkül! Dizájn egyébként 5*-os!!!!
Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!
-
ughhh
senior tag
+1
Letisztul és funkcionális pl. [https://www.coolermaster.com/catalog/legacy-products/cases/elite-361/] a 10 éves házam -
koby11h
őstag
Kicsit módosítanék az első mondaton a cikk címe alapján:
"Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem" bazári módon világító, üveg oldalfalú házaknál kevésbé "működik ez a „letisztult dizájn” dolog."[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest