- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Nem hízelegni akarok, de elhiszem én neked is!
Ahogy korábban írtam, itt az átlátszó oldallappal való barátkozásom a probléma - az csak még inkább ellene szólt, hogy volt ez a bizonytalanság, hogy üveg (tapasztalat) vagy plexi (gyártó honlapja) az átlátszó változat."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
Goose-T
veterán
Nem mondanám, hogy üveg, ha nem fogtam volna egy csomószor a kezemben. De itt van mellettem, szereltem többször, dögnehéz, merev és kemény az oldallapja, és a csavar is nagyon kellemetlenül csikorog, ha a menete hozzáér a lyukban, úgyhogy biztos üveg. Év elején vettem, szóval nem is annyira régi vásárlás.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
senior tag
Amíg van esély az alu oldallaposra, addig nem választom az üveget - a Csaeking is üvegnek írja és nem acry-lnak; szóval kezdem elhinni, hogy tényleg edzett üveg.
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
senior tag
Csak itthon nincs!
Ha valahol tudsz alu oldallapos ezüst UMX3-ast, akkor mondd, kérlek!szerk.: ...egyébként tegnap óta a PCX-ből minden Jonsbo ház eltűnt!
[ Szerkesztve ]
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
senior tag
válasz Kyuuseishu #15 üzenetére
...ezek az új adószabályok! A 27%-os ÁFA mondjon le!
Egy németnek ~110€, egy magyarnak ~118€ ugyanaz, már kintről vásárolva is!"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
senior tag
válasz Kyuuseishu #15 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Eddig ez a legjobb ötlet."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
fatpingvin
addikt
egész pofás dizájnjaik vannak, attól a Tron-szerű izétől eltekintve egész szimpatikusak. csak az átlátszó oldallapot tudnánk végre elengedni... az első képen szereplőt pl minden további nélkül megvenném ha az oldala szálcsiszolt alu vagy acél lenne.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
senior tag
Olvastam, de inkább hiszek a cég weboldalának, az idézet onnan van. Ugyanis minden edzett üveg háznál feltüntetik (tempered glass), ennél meg "acrylic" szerepel.
Egy ideje kajtatom már, de a Conrad-os árat nem vagyok hajlandó megfizetni, mert nettó lehúzás."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
senior tag
Viszont köszönöm az ötletet; pl. cseh Conrad ára kicsit barátságosabb és ott is van. Talán postával is érezhetően alacsonyabb marad az ára.
-
senior tag
-
senior tag
Köszi, közel kétszer annyiért, ez az ár irreális.
szerk.: ...és azért az, mert már kifutott, így annyit kérnek, amennyit akarnak. A Conrad egyébként sem szégyenlős.
[ Szerkesztve ]
-
HerrBoese
csendes tag
Van üveg nélküli változat is, és kapható is Magyarországon. EAN 6970620550886
[link]
Az edzett üveges cikkszáma 6970620550398, és ahhoz Televan már küldött linket.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
UMX3 Silver és ahogy nézem a képeket edzett üveg az oldala.
Mindenbe beleugatok!!!
-
senior tag
Már gondolkodtam, hogy írok a Jonsbo-nak, de hátha ezt is olvassa valaki a cégtől...
Vennék házat, de ami nagyon bejön azt sajnos kifuttatták, nem is értem, hogy miért, mikor egyik változata még ebben a cikkben is szerepel (képen).
Ami engem érdekelne: az az UMX3 Silver - ez már EOL státuszban van.
...talán meg tudnék barátkozni az UMX3 Silver (Window version) változattal is, ha nem plexi lenne, hanem edzett üveg az oldala.
Szóval egy márka érdekes üzletpolitikával."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
HELLAFLUSH
őstag
A JonsPlus BO 100 úgy néz ki mint egy mini sütő. de amúgy nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest