- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem hízelegni akarok, de elhiszem én neked is!
Ahogy korábban írtam, itt az átlátszó oldallappal való barátkozásom a probléma - az csak még inkább ellene szólt, hogy volt ez a bizonytalanság, hogy üveg (tapasztalat) vagy plexi (gyártó honlapja) az átlátszó változat. -
Goose-T
veterán
Nem mondanám, hogy üveg, ha nem fogtam volna egy csomószor a kezemben. De itt van mellettem, szereltem többször, dögnehéz, merev és kemény az oldallapja, és a csavar is nagyon kellemetlenül csikorog, ha a menete hozzáér a lyukban, úgyhogy biztos üveg.
Év elején vettem, szóval nem is annyira régi vásárlás.
-
válasz
Kyuuseishu #15 üzenetére
...ezek az új adószabályok!
A 27%-os ÁFA mondjon le!
Egy németnek ~110€, egy magyarnak ~118€ ugyanaz, már kintről vásárolva is! -
válasz
Kyuuseishu #15 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Eddig ez a legjobb ötlet. -
fatpingvin
addikt
egész pofás dizájnjaik vannak, attól a Tron-szerű izétől eltekintve egész szimpatikusak. csak az átlátszó oldallapot tudnánk végre elengedni... az első képen szereplőt pl minden további nélkül megvenném ha az oldala szálcsiszolt alu vagy acél lenne.
-
-
HerrBoese
csendes tag
Van üveg nélküli változat is, és kapható is Magyarországon. EAN 6970620550886
[link]
Az edzett üveges cikkszáma 6970620550398, és ahhoz Televan már küldött linket. -
Televan74
nagyúr
UMX3 Silver és ahogy nézem a képeket edzett üveg az oldala.
-
Már gondolkodtam, hogy írok a Jonsbo-nak, de hátha ezt is olvassa valaki a cégtől...
Vennék házat, de ami nagyon bejön azt sajnos kifuttatták, nem is értem, hogy miért, mikor egyik változata még ebben a cikkben is szerepel (képen).
Ami engem érdekelne: az az UMX3 Silver - ez már EOL státuszban van.
...talán meg tudnék barátkozni az UMX3 Silver (Window version) változattal is, ha nem plexi lenne, hanem edzett üveg az oldala.
Szóval egy márka érdekes üzletpolitikával. -
HELLAFLUSH
őstag
A JonsPlus BO 100 úgy néz ki mint egy mini sütő.
de amúgy nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Számítógépházak válogatásakor nem ez a név ugrik be elsőnek, pedig a kínai gyártó óriási tapasztalattal rendelkezik ezen a téren.
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AM 5 lapok
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest