Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

jbush
tag
Én tudom, mi az a VIA és a UniChrome IGP-kről is van némi fogalmam, de azt kívánom, bárcsak ne lenne. Kedvenceim a VIA chipsetes FSC/Clevo gépek a felszakadt északi hídjukkal (bár a Clevo bármivel képes erre a takony nyomtatott áramköreivel), de nemegyszer találkoztam driverproblémával is (pl. Chrome9 HC IGP vs. akármilyen webkamera = kékhalál; csak a sokadik eszközillesztőben javították). Mindehhez társul a meglehetősen harmatos teljesítmény. Csodálkozom, hogy a beágyazott rendszerek piacán fenn tudnak maradni ilyen megbízhatósággal. Mondjuk nagyon nincs ellenfelük szerintem, és talán oda jobb minőségben is gyártanak, de én személy szerint igyekszem magam távol tartani tőlük. Megkockáztatom, még egy pezsgpre is beruháznék, ha azt olvasnám, hogy közvetlen utód nélkül tűntek el. Még a gyáraik helyét is bevetném sóval.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
 - Vicces képek
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Napelem
 - További aktív témák...

- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest