- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

jbush tag Én tudom, mi az a VIA és a UniChrome IGP-kről is van némi fogalmam, de azt kívánom, bárcsak ne lenne. Kedvenceim a VIA chipsetes FSC/Clevo gépek a felszakadt északi hídjukkal (bár a Clevo bármivel képes erre a takony nyomtatott áramköreivel), de nemegyszer találkoztam driverproblémával is (pl. Chrome9 HC IGP vs. akármilyen webkamera = kékhalál; csak a sokadik eszközillesztőben javították). Mindehhez társul a meglehetősen harmatos teljesítmény. Csodálkozom, hogy a beágyazott rendszerek piacán fenn tudnak maradni ilyen megbízhatósággal. Mondjuk nagyon nincs ellenfelük szerintem, és talán oda jobb minőségben is gyártanak, de én személy szerint igyekszem magam távol tartani tőlük. Megkockáztatom, még egy pezsgpre is beruháznék, ha azt olvasnám, hogy közvetlen utód nélkül tűntek el. Még a gyáraik helyét is bevetném sóval. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest