Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

jbush
tag
Én tudom, mi az a VIA és a UniChrome IGP-kről is van némi fogalmam, de azt kívánom, bárcsak ne lenne. Kedvenceim a VIA chipsetes FSC/Clevo gépek a felszakadt északi hídjukkal (bár a Clevo bármivel képes erre a takony nyomtatott áramköreivel), de nemegyszer találkoztam driverproblémával is (pl. Chrome9 HC IGP vs. akármilyen webkamera = kékhalál; csak a sokadik eszközillesztőben javították). Mindehhez társul a meglehetősen harmatos teljesítmény. Csodálkozom, hogy a beágyazott rendszerek piacán fenn tudnak maradni ilyen megbízhatósággal. Mondjuk nagyon nincs ellenfelük szerintem, és talán oda jobb minőségben is gyártanak, de én személy szerint igyekszem magam távol tartani tőlük. Megkockáztatom, még egy pezsgpre is beruháznék, ha azt olvasnám, hogy közvetlen utód nélkül tűntek el. Még a gyáraik helyét is bevetném sóval.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Projektor topic
 - Fotók, videók mobillal
 - Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - Vallás
 - Villanyszerelés
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
 - Eredeti játékok OFF topik
 - További aktív témák...

- DX Racer fekete gamer, irodai szék
 - LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
 - Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest