- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: AI a grillsütőben
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arni90
tag
Nagyon komoly az ára
-
Eddie141
senior tag
Sajnos erre csak egy dolgot tudok mondani: fagyasztói társadalom
Nem biztos, hogy sok esetben indokolt lenne a plussz teljesítmény, amiért a júzerek pénzt adnak ki, egyszerűen csak beléjük sujkolták, hogy neki ez kell
Példa: iszonyat sokszor találkoztam már olyan vevővel, hogy bejön, és azt mondja:
Nekem egy 512-es kártya kell. Igazából azt sem tudja miaz, meg azt sem tudja minek akkora video memória, amikor a gyerek max underground2-őzik, meg myvipezik, de neki olyan kell. Megmutatom az árlistát, és rábökök egy sokkal erősebb kártyára, de nem 512-esre, akkor ő vérig van sértve, hogy miért nem az 512-est ajánlom Pedig lehet, hogy mondjuk, hogy konkrét példát mondjak:
8600 GT 512Mb GDDR2 és 8800GT 256Mb között választott És neki akkor is az 512-es kellNomeg még igen gyenge az a felhasználói kör, ahol ekkora teljesítmény és méret igényelt és indokolt lenne
-
lee56
őstag
Hát nyilván nem az átlagjúzereknek szánják egyik terméket se Én csak azon lepődtem meg hogy terjednek ezek a szuperPC-k Eddig is voltak extrémebb feladatok, amikre durvább gépek kellettek, de mi változott azóta? A memóriaárak csak drágultak, najó ddr3 az pont olcsóbb lett, de azért még soká lesz, hogy olyan mélypontot érjen el mint a ddr2 tavaly. Persze aki otthoni szuperkomputert épít, annak talán annyira nem számít hogy pár százalékkal drágább vagy olcsóbb egy alakatrész
No Comment
-
törölt tag
az a baj hogy egyre komolyabb problémákat kell megoldani, akár otthon is amihez még a legújabb gép (asztali pc fronton) is kevés tud lenni.
és ez a szegmensnek van a legjobb ár/teljesítmény aránya(a multiprocesszoros szerverekhez képest). fél millla körül már combos masinát ki lehet hozni ha cpu-erő a lényeg.
ki lehet tulajdonosa: mindenféle elvetemült mérnök aki valami komolyabb szerkezetet le akar szimulálni, akár sok száz változóval. lehetőleg egy héten belül, otthon...
ez olyan mint: a várónő vesz otthonra egy varrógépet mert azzal keresi a kenyerét hogy varr...
[ Szerkesztve ]
-
Eddie141
senior tag
A corsair ismét hű maradt anevéhez, mind termékben, mint méretben (stílusban, mert ez már annak nevezhető ) de árazásban is
-
fLeSs
nagyúr
az nem ugyanaz.
én egy rendes rendszerre gondoltam, a host oprendszerére.
közben találtam is egy programot erre a célra Diskless Angel
Bootolható ramdisket hoz létre. Már csak az a probléma, hogy max 4 GB memót támogat.
Sztem ha találtam ilyen programot akkor biztos létezik másik is ami jobb.
Ezzel már gyors lehet az oprendszer, egyszer talán kipróbálom."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
-
Egzee
őstag
Jájjdeszíp hűtője van annak a Dominatornak!
-
törölt tag
Ha lesz 1333/ cl7-es, akkor lesz értelme ezek között szemezgetni, addig csak nézni szabad
[ Szerkesztve ]
-
Sicilian
addikt
Corsair kitalálhatna már valami újabb memhűtőt, az utóbbi években csak a színe változik, kéne vami új
nothing is true everything is permitted..
-
fLeSs
nagyúr
20 GB memóriára ráfér egy rakás program (ramdisk). onnantól kezdve a gép válaszideje = ~0.
ez a szuperszámítógép.
talán vhogy még azt is meg lehet csinálni, hogy magát az oprendszert installáljuk fel a ramra, de ennek utána kéne nézni.[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
zazahoho
őstag
1450 dollár?azért az nem semmi
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
lee56
őstag
"Az extrém mértékű kapacitásnak a lassan terjedőben személyi szuperszámítógépek vehetik hasznát." abu ebből mit szerettél volna kihozni?
Hogy on is legyek egy kicsit, a dominátorok CL9el? Ennél nem tudnak jobbat corsairék?
No Comment
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 8GB DDR4 2666MHZ M471A1K43DB1-CTD. Több darab!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- DDR4 es Laptop eamok 4-8 gb
- ASUS P8B WS Alaplap+Xeon E3-1240+8 gb ddr3+tuning hütő