Hirdetés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Mivel MSoffice-t töltenék le, egy szoftvert, nem Office 365-öt egy szolgáltatást nem kéne erőltetni.
Arról nem beszélve ha ez is annyira kertén mint a drive, hogy szarik a beállított fiókra és mindig bejelentkezést kér, akkor marhára kényelmes a használata.azopi
Mivel képtelen offline működni, bármelyik másik.
-
azopi74
addikt
válasz
Dilikutya #13 üzenetére
Sőt az excel (de a Word is) jóval hamarabb volt Mac-re, mint Windows-ra. Persze akkor desktopon hasonló volt a Mac/Windows arány, mint most mobilon az Android+iOS/Windows. De ez akkor sem jelentette azt akkoriban sem, hogy a MS beismerte volna a desktop Windows bukását
-
-
virkir
veterán
A büdös életbe nem fogják elismerni.
Az viszont enyhe utalás, hogy az összes szolgáltatás, szoftver előbb, jobb minőségben jelenik meg a másik két platformra.
Amúgy ez a mobil office egy nagyon jól sikerült termék. Kizárólag felhőbe-ből hajlandó dolgozni azt is csak MS-féléből.
Így meg mondhatjuk ugye, hogy telepítettük az office365-öt. Nem woland_y2k? -
bambano
titán
ezzel implicite beismerték, hogy a windowsos telefon megbukott?
-
Воланд
titán
az office 365-on nagyon nem lehet mit feltelepiteni, az egy szolgaltatascsomag.
-
Evil Snowman
őstag
Ezt meg tudom erősíteni. Nálam levő S6-ra elő van telepítve a OneNote, OneDrive, Skype. Ráadásul a OneDrive mellé jár 100GB tárhely is.
-
lcee79
addikt
De annál nagyobb az öröm, miután minden felesleges sz@rt letilt az ember, és 2x annyit bír az akku ingyen
Nálam ha valami elindul a háttérben és nem alapfeltétele semminek és nem is én indítottam, sosem akarom használni, akkor ha engedi akkor törlöm, ha nem akkor tiltom...
Máris bőven tovább bírja a telefon, és persze a feleslegesen akkuzabáló, programokat meg eleve nem telepítek rá...
-
zoltanz
nagyúr
Lesz Explorer is?
-
Polllen
félisten
Azt hittem lesz valami újdonság, de az - sztem - nem előny, hogy előtelepítik. Főleg a samunál, aki telerakja minden cuccát 1000 felesleges alkalmazással.
-
Dilikutya
félisten
Csak lehessen őket törölni... én pl. nem használok Skype-ot, így látni sem akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest