- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
hát hozzám hasonlóan utálni a Microsoftot szerintem (itt a fórumon legalábbis) kevesen utálják, de aki azt mondja erre, hogy iPhone/iPod Touch másolat, az egész egyszerűen gyökér. komolyan, nagoyn szép ez a formaterv, bár nekem ugye egy másik dizájn felé húz a szívem, de ez is ugyanolyan szép, minden elismerésem, sajnálom, hogy itthon nem lehet majd (úgy néz ki legalábbis) hivatalosan kapni, megnyomkodnám
Mellesleg csak nekem van az az érzésem, hogy egy kicsit késtek vele MS-ék? nemsokára itt a 3rd gen Touch és ugyan egy még be sem mutatkozott termékről nem szabad ugye véleményt alkotni, de az első szériák mindig bugosak, bármiről is legyen szó.. Mindenesetre hajrá, szerintem ugyanolyan visszataszító az iPod-ok egyeduralma (mondom ezt iPhone tulajként
) a hordozható zenelejátszók piacán, mint a Windowsoké az oprendszer piacon.. Persze tudom, ez nem érzelmek és szimpátia kérdése
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest