- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Egér probléma
- Autóhifi
- Projektor topic
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
hát hozzám hasonlóan utálni a Microsoftot szerintem (itt a fórumon legalábbis) kevesen utálják, de aki azt mondja erre, hogy iPhone/iPod Touch másolat, az egész egyszerűen gyökér. komolyan, nagoyn szép ez a formaterv, bár nekem ugye egy másik dizájn felé húz a szívem, de ez is ugyanolyan szép, minden elismerésem, sajnálom, hogy itthon nem lehet majd (úgy néz ki legalábbis) hivatalosan kapni, megnyomkodnám
Mellesleg csak nekem van az az érzésem, hogy egy kicsit késtek vele MS-ék? nemsokára itt a 3rd gen Touch és ugyan egy még be sem mutatkozott termékről nem szabad ugye véleményt alkotni, de az első szériák mindig bugosak, bármiről is legyen szó.. Mindenesetre hajrá, szerintem ugyanolyan visszataszító az iPod-ok egyeduralma (mondom ezt iPhone tulajként
) a hordozható zenelejátszók piacán, mint a Windowsoké az oprendszer piacon.. Persze tudom, ez nem érzelmek és szimpátia kérdése
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest