- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
hát hozzám hasonlóan utálni a Microsoftot szerintem (itt a fórumon legalábbis) kevesen utálják, de aki azt mondja erre, hogy iPhone/iPod Touch másolat, az egész egyszerűen gyökér. komolyan, nagoyn szép ez a formaterv, bár nekem ugye egy másik dizájn felé húz a szívem, de ez is ugyanolyan szép, minden elismerésem, sajnálom, hogy itthon nem lehet majd (úgy néz ki legalábbis) hivatalosan kapni, megnyomkodnám

Mellesleg csak nekem van az az érzésem, hogy egy kicsit késtek vele MS-ék? nemsokára itt a 3rd gen Touch és ugyan egy még be sem mutatkozott termékről nem szabad ugye véleményt alkotni, de az első szériák mindig bugosak, bármiről is legyen szó.. Mindenesetre hajrá, szerintem ugyanolyan visszataszító az iPod-ok egyeduralma (mondom ezt iPhone tulajként
) a hordozható zenelejátszók piacán, mint a Windowsoké az oprendszer piacon.. Persze tudom, ez nem érzelmek és szimpátia kérdése 
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Cyberpunk 2077
- Kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest