Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jürgenmüller
kezdő
Mond, de ha nem cél, akkor ugyan miért kellene belefektetni bármit is. Ha veszel egy személyautót, majd a gyártó szemére veted, hogy nem alkalmas szántásra?
Szerintem nem célja az RPi-k, hogy az x86 ellen menjenek.Ha jól nézem, akkor van már valamilyen kezdeményezés, de rendes VGA kell hozzá (AMD, Intel):
[link]Szerintem RPi-n nem biztos, hogy menne. Reméljük minél előbb kiadják a cikkben szereplő termék.
Nekem szerencsém volt az elején vettem meg az RPi-ket akkor még értelmes áron volt, ma meg ennyiért egy 4 GB-os modell sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest