- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
duke
aktív tag
Eleg erthetetlen, kinek is szanjak. Aki 16 millioert vesz projektort, az nem 2 meteres kepet akar vetiteni, hanem 20 meterest.
-
.DLL
veterán
Korrekt!
Bár árához képest kicsit kicsi a fényárama, pontosabban a lézer, a 4k, és ezen fényerő együttes megléte együtt még túl drága szvsz. Ez még befektetésnek is nagyon meggondolandó.
Az dicséretes, hogy natív 4K, nem pixeleltolásos megoldást használ, de őszintén szólva feleslegesnek tartom a 4k-t. (magánügy)(#13) Dr. X: Hogy érted, hogy "+20 hüvelyk"?
Gondolom a cikkben szerelpő viszonyítási alapot (100") nézted és ahhoz képest. Namost ez a Canon 40"-600" képátlóig tud vetíteni (mivel nem házimozira való, mint a linkelt Sony, hanem bizniszre)
(#16) AVhelper: De az XPR-es (nem ítélem el), de fenti Canon natív felbontása 4096×2400. A cilck-bait cím alap
én is valami könnyebbre számítottam.
-
Dr. Akula
félisten
"körülbelül 16,5 millió forintot kérnek majd el érte"
Néptermék lesz belőle, érzem.
-
atike
nagyúr
.....
Ez meg 3,3 millió (Sony) 1800 lumen...
Ez meg 25,5 millió (Sony) és 5000 lumen a fényereje.
Azonos márka, azonos felbontás, azonos technológia, azonos szolgáltatások (nagyjából).
Csak a sokkal nagyobb fényerő indokolja a magasabb árat? Projektornál...? Miért tenné, nem számít. Pont nem...
Ennyi erővel minek vegyen az ember egy felső kategóriás autót, amikor van alternatíva ami fele annyival megy és negyed annyiba kerül...
-
tecsu
addikt
Nem rossz, de ennyi pénzből már 52 darab Astell&Kern Kann lejátszót vehetek.
A projektort tekintve, inkább maradok ennél:
-
Cs1csó
titán
Lassan beéri ezeket a LED panel, tapéta vastagságban nyomtatva vagy 3 méteres képátlóval már azért nem lenne rossz:
- halkabb ugye nem kell ventilátor
- jobb fényerő sötét/világos egyensúly
- nem szükséges teljes besötétítés
- nem használt állapotban akár fényképek, festmények megjelenítése mintha tényleg sima fel lenne
- gondolom kevesebbet is fogyaszt
- nem kell cserélni a fényforrást
- nem kell a fejünk fölé vagy máshová beszerelniSzerintetek ez mennyire lesz realitás, természetesen pár év múlva.
-
AVhelper
senior tag
Lehet újrafogalmazni a címet, mert persze, hogy nem ez a Canon "a világ legkisebb és legkönnyebb 4K lézerprojektora".
Például az Acer VL7860 csak 458 x 289 x 157 mm és 8,5 kg.
-
Chp
őstag
Tetszik, de ennyi pénzből Ózdon nyolc lakást megvesz az ember.
-
Dr. X
aktív tag
A négyszeres árat akkor sem indokolja a lézer megléte. Ez szintén lézer, plusz 20 hüvelyk, feleakkora fényerő, de negyed ár.
https://m.alza.hu/sony-vpl-vw760es-d5123904.htm?kampan=arukereso_hu_sem-3_projektorok-ws551s8&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_sem-3_projektorok-ws551s8 -
Márton
nagyúr
ebből 2 passzív 3D-re
-
arelim
tag
prezentációhoz az előadónak majd kötelező lesz viselnie a lázárgyuri-szemüveget, hogy nehogy kiüsse a szemét a sok lézerpászma.
-
Dr. X
aktív tag
Ez mitől ennyire drága? Csúcskategóriás 4K Sony projektorok 3-4 millióba kerülnek, igaz az nem lézer. A hatalmas árkülönbséget annyi meg nem indokolja. A 100 hüvelykes kép meg egy vicc projektor szinten. A Sony ultrashort projektora lézerrel, 150 hüvelykes képpel kerül 50 ezer dollárba.
-
Strezi
őstag
Nagyon szimpatikus
... volt, amíg rá nem jöttem hogy az árban egy nullával több van mint gondoltam -
GIJoe
addikt
Hirtelen azt hittem ő lesz a cikkben, de nem...
-
törölt tag
Nekem itt még mindig a zajszint tűnik magasnak, de nem csak ennél, hanem mindegyik projektornál. Meg hát ez egy kicsit drága is. Hozzádob valamennyit az ember, és egy LV klotyót is megvehet már.
-
atike
nagyúr
"A már említett lézeres fényforrás élettartama normál módban 20 000 óra" - mi számít nem normál módnak? ....és úgy mennyi lehet az élettartam?
Durva egy cucc. Mindenhogy, de árban nagyon is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nagy felbontással, hosszú üzemidővel és nagy fényerővel kecsegtet a Canon vetítője.
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Yamaha RX -V496RDS
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest