- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
válasz
Fitzgerald #1 üzenetére
+1
Jó lenne.
Nem is értem miért nem így csinálják,Absolutionba minden sokkal részletesebb, azt a néhány modellt kellene megcsinálni ami Blood Money-ba benne van és az Absolutionba nincs.Fizika,animációk stb részletesebb, hozzá se kell nyúlni.Azt felőlem adhatnák 60 euróért is.Fogom a textúrákat és lecserélem magasabb felbontásúra ,ez túró.Bár ha jól értem itt csak Xbox360/PS3-ról átportolják jelen generációra 4K 60FPS minőségbe, meg javítanak a fényeken, textúra bármi másról nem ejtenek szót.Érthető hogy PC-s kiadásról nem beszélnek,ezek eleve adottak. -
Fitzgerald
veterán
Nem tudom hogy fogják árazni, de ha 30-35 dollárnál többe fog kerülni, azért már elvárnám hogy a Blood Money-t átültessék a legfrissebb Glacier motorra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One S 1TB + Nacon vezetékes kontroller - 1 hónap garancia -
- Playstation 4 Pro - Ps4 Pro 1TB Tartozékaival + ajándék játékokkal
- Xbox mini kormány kiegészítő - Xbox One, Xbox Series X és Series S kontrollerekkel
- PS5 3D nyomtatott tartók, vertikális, horizontális és egyéb kiegészítők.
- Xbox Series S 512GB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest