- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
válasz
Fitzgerald #1 üzenetére
+1
Jó lenne.
Nem is értem miért nem így csinálják,Absolutionba minden sokkal részletesebb, azt a néhány modellt kellene megcsinálni ami Blood Money-ba benne van és az Absolutionba nincs.Fizika,animációk stb részletesebb, hozzá se kell nyúlni.Azt felőlem adhatnák 60 euróért is.Fogom a textúrákat és lecserélem magasabb felbontásúra ,ez túró.Bár ha jól értem itt csak Xbox360/PS3-ról átportolják jelen generációra 4K 60FPS minőségbe, meg javítanak a fényeken, textúra bármi másról nem ejtenek szót.Érthető hogy PC-s kiadásról nem beszélnek,ezek eleve adottak. -
Fitzgerald
veterán
Nem tudom hogy fogják árazni, de ha 30-35 dollárnál többe fog kerülni, azért már elvárnám hogy a Blood Money-t átültessék a legfrissebb Glacier motorra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB SSD
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, Assassins Creedek, Resident Evil széria
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest