Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SunMount3r

nagyúr

válasz PuMbA #2 üzenetére

Én is ezzel akartam kezdeni, tehát megint lőttek a jó árasított HDR-es HTPC-knek Intel alapokon, még egy jó ideig (kitudja meddig, ha ehhez kötik majd az ebet). Egy olyan szegmenst lőttek ki ezzel, ami pedig sokak pénztárcájának és igényeinek is jól feküdt volna. Nem egy túl szimpatikus húzás.

(Bocs, de nehogy már egy friss i3-as keljen szimpla hétköznapi felhasználásra + HTPC funkciókra beszerezni. Főleg, hogy aki meg gémelni akar, annak az i3 meg már épp kevés lesz.)

A másik aggályom pedig ez: A kimenetek tekintetében érdemes törekedni a DisplayPort interfész használatára, de a HDMI 2.0a aljzat is megfelel, csak ez ritkábban lelhető fel a tényleges termékeken.-> Technikailag nem tudom mi fog változni, de ugye többen írtátok ezt, hogy sok lapon nincs natív HDMI 2.0 port csak DP-ből "konvertált", ami eddig is okozott kompatibilitási gondokat. Pláne, hogy csak (gondolom DP-os) monitorokon tesztelték, ami megint nem túl jó előjel, ha valaki HDR-es TV-re is akarja kötni. Sok kérdést vet ez még fel, elég ködös ez az egész egyelőre (nekem). :( :F

Új hozzászólás Aktív témák