- VR topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
Jók ezek a hírek, amikor valakik írtak levelet véletlenül és lám azonnal válaszolt is rá az illetékes.
Amikor a farok csoválja kötelező néznivaló a témában -
Enton
addikt
válasz
Depression #21 üzenetére
Én is ebben a hitben éltem eddig. De akkorn mégsem így lenne. ???
-
luw2win
őstag
Remélem nem lesz annyira CPU limites mint a Vantage...
Meg remélem az NV nem fogja megint lefizetni a Futuremarkot
Szeretnénk már látni egy gyártótól független 3DMark-ot. -
Ice!?
őstag
válasz
Depression #15 üzenetére
Lefuttatom, de rögtön utána nyomok egy 2001est is, hogy legyen valami sikerélmény is a nap folyamán.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Depression #15 üzenetére
Tekintve, hogy korlátozzák a frame számítást, nem meglepő, hogy még mindig így fut a mark06 CPU tesztje. Itt pont ez a lényeg.
-
Morden24
nagyúr
Egyébként őszintén: van aki ezért pénzt ad, vagy mindenki simán lewarezolja?
-
Ice!?
őstag
3850-en nem tudom, hogy le merjem-e futtatni majd.
-
Vistaboy
veterán
Oké, akkor én értettem félre.
Amúgy meg a legreálisabb egy natív DX10-et támogató motor létrehozása lenne, ami ugyebár magát állítja be a hardvernek megfelelően.
mephi666: Nem hinném, mindenesetre ha a tesztekben kimagaslóan teljesítenek az NV kártyái, akkor lehet valami a pletykákban.
-
Morden24
nagyúr
Na hál'istennek, bővül a useless appok sora.
Amúgy emlékeim szerint a Futuremark egyszer már aláfeküdt az nV-nek... na nem mintha részrehajlással vádolnám őket: mindenki kurva, csak a tarifát kell tisztázni.
-
mephi666
nagyúr
nv+fermi optimalizáltan jön... tehát 5870-en diavetítés lesz?
kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz az a híres kód... talán 2év múlva élvezhetően végig lehet majd nézni...
-
Psych0
őstag
Az utolsó bekezdésben az igazság.
-
Vistaboy
veterán
Igen, de az "DirectX 10 Only".
A Shattered Horizon a 3DMark Vantage motorját használja.
-
BemAnyó
senior tag
A Fermi ha minden igaz jövő év elején jön, nem hiszem hogy a karácsonyi "anyu vegyél nekem DX11 es károlyt" hype -ot kihagyhatnák, hiszen nekik a legtutibb biznisz az a kártyával együtt eladott szoftver, mert ugye a fjútúrmárk az nem ingyé van, nekem sem volt vantage -em (mer minek) amíg nem vettem a Toxic -ot amihez ugye jár, + ugye ahogy elöttem is elhangzott, az Unigine már létezik
-
DJGABI
addikt
Azért ezzel Unigine engine-nel picit beelőzték őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged