- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ASUS ROG Ally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
-
Godefroy
senior tag
Jók ezek a hírek, amikor valakik írtak levelet véletlenül és lám azonnal válaszolt is rá az illetékes.
Amikor a farok csoválja kötelező néznivaló a témában
-
Enton
addikt
Én is ebben a hitben éltem eddig. De akkorn mégsem így lenne. ???
-
Depression
veterán
-
Morden24
nagyúr
-
luw2win
őstag
Remélem nem lesz annyira CPU limites mint a Vantage...
Meg remélem az NV nem fogja megint lefizetni a Futuremarkot
Szeretnénk már látni egy gyártótól független 3DMark-ot. -
JoolsNOS
veterán
-
Ice!?
őstag
Lefuttatom, de rögtön utána nyomok egy 2001est is, hogy legyen valami sikerélmény is a nap folyamán.

-
Abu85
HÁZIGAZDA
Tekintve, hogy korlátozzák a frame számítást, nem meglepő, hogy még mindig így fut a mark06 CPU tesztje. Itt pont ez a lényeg.

-
Depression
veterán
-
Morden24
nagyúr
Egyébként őszintén: van aki ezért pénzt ad, vagy mindenki simán lewarezolja?

-
Ice!?
őstag
3850-en nem tudom, hogy le merjem-e futtatni majd.

-
Vistaboy
veterán
-
Enton
addikt
-
törölt tag
-
Morden24
nagyúr
Na hál'istennek, bővül a useless appok sora.
Amúgy emlékeim szerint a Futuremark egyszer már aláfeküdt az nV-nek... na nem mintha részrehajlással vádolnám őket: mindenki kurva, csak a tarifát kell tisztázni.
-
mephi666
nagyúr
nv+fermi optimalizáltan jön... tehát 5870-en diavetítés lesz?
kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz az a híres kód... talán 2év múlva élvezhetően végig lehet majd nézni... -
Psych0
őstag
Az utolsó bekezdésben az igazság.
-
törölt tag
-
Vistaboy
veterán
Igen, de az "DirectX 10 Only".

A Shattered Horizon a 3DMark Vantage motorját használja.
-
BemAnyó
senior tag
A Fermi ha minden igaz jövő év elején jön, nem hiszem hogy a karácsonyi "anyu vegyél nekem DX11 es károlyt" hype -ot kihagyhatnák, hiszen nekik a legtutibb biznisz az a kártyával együtt eladott szoftver, mert ugye a fjútúrmárk az nem ingyé van, nekem sem volt vantage -em (mer minek) amíg nem vettem a Toxic -ot amihez ugye jár, + ugye ahogy elöttem is elhangzott, az Unigine már létezik

-
Enton
addikt
-
DJGABI
addikt
Azért ezzel Unigine engine-nel picit beelőzték őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz az a híres kód... talán 2év múlva élvezhetően végig lehet majd nézni...