Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
Jók ezek a hírek, amikor valakik írtak levelet véletlenül és lám azonnal válaszolt is rá az illetékes.
Amikor a farok csoválja kötelező néznivaló a témában
-
Enton
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Én is ebben a hitben éltem eddig. De akkorn mégsem így lenne. ???
-
luw2win
őstag
Remélem nem lesz annyira CPU limites mint a Vantage...
Meg remélem az NV nem fogja megint lefizetni a Futuremarkot
Szeretnénk már látni egy gyártótól független 3DMark-ot. -
Ice!?
őstag
válasz
Depression
üzenetére
Lefuttatom, de rögtön utána nyomok egy 2001est is, hogy legyen valami sikerélmény is a nap folyamán.

-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Depression
üzenetére
Tekintve, hogy korlátozzák a frame számítást, nem meglepő, hogy még mindig így fut a mark06 CPU tesztje. Itt pont ez a lényeg.

-
Morden24
nagyúr
Egyébként őszintén: van aki ezért pénzt ad, vagy mindenki simán lewarezolja?

-
Ice!?
őstag
3850-en nem tudom, hogy le merjem-e futtatni majd.

-
Vistaboy
veterán
Oké, akkor én értettem félre.

Amúgy meg a legreálisabb egy natív DX10-et támogató motor létrehozása lenne, ami ugyebár magát állítja be a hardvernek megfelelően.
mephi666: Nem hinném, mindenesetre ha a tesztekben kimagaslóan teljesítenek az NV kártyái, akkor lehet valami a pletykákban.
-
Morden24
nagyúr
Na hál'istennek, bővül a useless appok sora.
Amúgy emlékeim szerint a Futuremark egyszer már aláfeküdt az nV-nek... na nem mintha részrehajlással vádolnám őket: mindenki kurva, csak a tarifát kell tisztázni.
-
mephi666
nagyúr
nv+fermi optimalizáltan jön... tehát 5870-en diavetítés lesz?
kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz az a híres kód... talán 2év múlva élvezhetően végig lehet majd nézni... -
Psych0
őstag
Az utolsó bekezdésben az igazság.
-
Vistaboy
veterán
Igen, de az "DirectX 10 Only".

A Shattered Horizon a 3DMark Vantage motorját használja.
-
BemAnyó
senior tag
A Fermi ha minden igaz jövő év elején jön, nem hiszem hogy a karácsonyi "anyu vegyél nekem DX11 es károlyt" hype -ot kihagyhatnák, hiszen nekik a legtutibb biznisz az a kártyával együtt eladott szoftver, mert ugye a fjútúrmárk az nem ingyé van, nekem sem volt vantage -em (mer minek) amíg nem vettem a Toxic -ot amihez ugye jár, + ugye ahogy elöttem is elhangzott, az Unigine már létezik

-
DJGABI
addikt
Azért ezzel Unigine engine-nel picit beelőzték őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz az a híres kód... talán 2év múlva élvezhetően végig lehet majd nézni...