Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Ezt azért Te sem gondolod komolyan, ugye? De ha tényleg így van, hogy azért vesznek sokan AMD-t, mert később jól fog teljesíteni, akkor elég sokan benyalták az AMD marketinget. Azzal, hogy Te veszel egy használt kártyát nem fogod az AMD piaci részesedését növelni, mert azt már megvette egyszer valaki. Szóval érted.
-
Raysen623
veterán
Ha szabad megjegyeznem egy dolgot: én mindig új VGA-t veszek, amikor veszek. Viszont sokáig használom őket, és utána ha lehet el is adom. Tehát pont a két példa közt vagyok valahol. Valóban tartós VGA-nak tartom a jelenlegi AMD kártyámat, míg ezt a jóval korábbi NV kártyámról sajnos nem mondhattam el (3 hónap után kuka). Azóta persze változott a helyzet és már mindkét oldal termékével ki lehetett bírni huzamosabb ideig, ami jórészt a DX11 hosszú és szándékosan elnyújtott életének volt betudható. Most jön egy új API, amivel majd kiderül a régi VGA-kra vonatkozóan is mennyire használhatóak. Okos vásárló pedig most kivár a tesztekig. Nagy meglepetéseket persze nem várok személy szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest