- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheLázs
tag
Nekem a következőt jelenti, február óta:
Bármikor számíthatok rá. Ha megfogom a tetszőleges csücskét, nem nyiklik-nyaklik ezer irányba. A kijelző biztosan áll a zsanérokon. Az ODD helyére úgy tettem HDD-t, hogy 15 másodperc alatt tudok ODD-t használni, ha nagyon kell.
Hogy a 70%-os koncíciójú akksi 4-5 órát simán elbír.
Hogy nem kell 120-200 ezer forintot kiadnom egy olyan notebookért, ami nem készült 1-2 évnél hosszabb élettartam kiszolgálására: megfelelő cégtől 50-80 ezresért sokkal élhetőbb gépet kapok.Hogy nem kell idegeskednem, hogy mikor romlik el, így felszámolhattam mellőle az asztali PC-t.
Hogy végre befér a hátizsákba (14")Hogy olyan apróságokra ügyeltek, ami sokkal-sokkal használhatóbbá teszi a készüléket. Világító töltővég, offline farenheit-celsius metrikus-angolszász váltó (az express card dugóján), jól ekülönülő hangvezérlő gombok...
Mindezt 54 ezresért vettem, és eddig a legjobb laptopom. Egy fajta szembenállás a "dobdel" kapitalizmussal. Imádom. Csak ilyen gépem lesz.
Edit: E6430!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Ez a mondat angolul?
- Delta Force (2024)
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest