- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
no meg közelsem biztos hogy a Surface (Pro?) keveset fog bírni az x86-os hardverével.
Azért azt lehet tudni, mire képesek a jelenlegi x86-os eszközök. Az Ivy bridge ULV-k megeszik a maguk 1x Wattját, tehát passzív hűtés kizárva, az Atomról meg rendre kiderül, hogy valamiben túl gyenge. Én nehezen tudom elképzelni, hogy egy ventilátoros hűtésű tablet sikeres lehet a piacon, pláne úgy, ha az ára az Ultrabookok környékén lesz.
-
tDr1v3r
veterán
"Semmi baj nincs a tablettel, csak nem mindenesként kell rá tekinteni (ahogy az MS próbálkozik)."
Azért jegyezd meg, hogy szerinted... én személy szerint inkább a W8 Pro-s tabletekben látom a jövő PC-it - persze rendes akkuidővel, de ugye ezen tudnak változtatni a gyártók, no meg közelsem biztos hogy a Surface (Pro?) keveset fog bírni az x86-os hardverével.
-
erdoke
titán
válasz
fordfairlane #90 üzenetére
Hatalmas kérdés a megvalósítás módja. A mobil OS-t ugye arra tervezték, hogy alvó állapotban minimális fogyasztás mellett is kapcsolódva legyen. Amíg egy iPad erős használattal is kibír 2 napot push email mellett, az a mérce.
(#91) jjeahh
Én iPhone-t leginkább az iPad miatt vettem, csomó mindent nem kellett újra megvennem, ill. a telefonnal kapcsolatos felhasználói elvárásaimat is jelentősen megváltoztatta. Ma már simán ellennék egy jó WP7 vassal is, ha lenne hozzá jó navi és Bejeweled Blitz.
-
jjeahh
nagyúr
ipad jó, iphone jó, csak az a baj, ha ilyened van, be vagy skatulyázva mások szemében. szóval ha nem is vagy konzervatív, egy konzervatív termék konzervatívnak álít be. az emberek tekintete megváltozik ha meglátnak egy apple kutyüvel a markodban, mondjuk buszon. és most ki kellene nyomtatnom a pólómra, hogy "iphonet használok de nem azért mert apple, hanem azért mert jó" ? ha windowsos cuccod van akkor meg az van, hogy biztosan nincs pénzed vagy igényed apple-re...
lehet ezt jól is csinálni, példa erre a meizu, misztikum veszi körül, mindenki szereti (lehet csak azért mert sosem lesz tömegtermék).
-
erdoke
titán
Alvó módból is lényegesen nehezebben tér magához a laptopom, és olyankor ugyanúgy hátravan a VPN kapcsolat felépítése és a teljes Outlook-Exchange szinkron. Arról nem is beszélve, hogy az egyébként is harmada üzemidőből vesz el drága perceket az altatás közbeni fogyasztás.
-
pzstm
titán
viszont ha alvó módból áll fel egy masina (akár nem SSD-s is), akkor nálam az eléggé villámgyorsan leránt 4 fiókból mindent (mondjuk nem mobilnertes a laptop)
de aláírom, hogy sokszor inkább csak rápillantok a telefonomra és jelzi is hogy mi a helyzet, és laptopon már nem kell vele foglalkoznom
-
erdoke
titán
válasz
fordfairlane #82 üzenetére
Még SSD nélküli laptop, Win7 64 bit, Exchange + VPN kombinációja. Mire hibernálásból magához tér a gép, csatlakozok netre és VPN-re + leszinkronizálja a full Outlook fiókom az összes kolléga naptárával együtt, addigra felcsaptam az iPadem, elolvastam a közben már lejött leveleket, és rég megválaszoltam a legfontosabbakat...
-
madgie
titán
válasz
fordfairlane #85 üzenetére
"az egész tablet dolog még messze van attól, hogy kiváltson teljes eszközparkokat."
Ez pont így van
-
fordfairlane
veterán
Miért, az én példám nem volt produktív?
De, tökéletesen az volt, csak hasonló volt a többi ilyen érvhez. Én egyelőre pár speciális megoldást látok, ami valóban jól teljesít vállalati környezetben, de valahogy az az érzésem, hogy ez az egész tablet dolog még messze van attól, hogy kiváltson teljes eszközparkokat.
Egyébként a Surface arra mindenképp jó lesz, hogy a viták ne csak arról szóljanak, hogy mire nem jó a tablet egy billentyűzetes kütyühöz képest, hanem hogy a platformok mit képesek nyújtani hasonló körülmények közt.
-
madgie
titán
válasz
fordfairlane #79 üzenetére
Miért, az én példám nem volt produktív?
A Hoya elég nagy cég neked? Átálltak a fél üzletet elfoglaló mérőkütyüről iPad-re. Nekünk ugyan nem a Hoyától, de volt nagy krumpli gépünk a boltban, ronda is, zajos is, elavult is (valami PIII alapú cucc volt). Persze ugyanez mehet majd a Surface-szel is. Semmi baj nincs a tablettel, csak nem mindenesként kell rá tekinteni (ahogy az MS próbálkozik). Az Xbox-nál sem sír senki, hogy nem tud róla a bankkártyájával pénzt levenni.
pzstm: nekem PS3-am volt egy ideig, de rájöttem, hogy kocajátékosként a mindenes asztali PC-t nem helyettesítheti nálam egy konzol sem (míg mondjuk filmlejátszásra meg külön kütyüt vettem, mert egyszerűbb, szebb képe van, kevesebbet eszik, eltorrentezik magának stb)
Sógoréknak van Xbox most is, néha Guitar Hero-zun kegyet, de alapvetően a folyamatos játékhoz már öregnek érezzük magunkat -
fordfairlane
veterán
Leginkább a mobil OS-nek és a hozzá tartozó vasnak...
Na, hát ez az! Attól, mert a Windows táblagépre költözik, önmagában még nem oldódik meg semmi. A te esetedben valami natív kliens kontra virtualizált, erőforrás zabáló komponensbeli eltérés okozza ezt a különbséget, nem a touch screen megléte vagy hiánya. Érdekelnének a konkrétumok. Exchange vagy Lotus Domino kiszolgáló eléréséről van szó?
-
erdoke
titán
válasz
fordfairlane #79 üzenetére
Az, hogy amikor úton vagyok, és a céges laptopon még le se szinkronizálódtak a levelek, de iPaden már egy fél tudatot meg is válaszoltam, pl. tekinthető nagyobb produktivitásnak? A generált sokszoros adat roaming forgalmat nem is említettem.
(#75) manchester85
Aki már most is laptop + tablet kombinációval utazik, vagy ezt fontolgatja, esetleg éppen ennek elkerülése végett nem vett eddig tabletet, az simán lehet célközönség. A bukta ott alakulhat ki, ha tablet módban nem hozza a rendszer adott funkciók egyszerűségét vagy használati gyorsaságát. Ha közel annyi idő leszedni a leveleimet, mint laptop + VPN-nel, akkor marad az iPad...(#81) fordfairlane
Leginkább a mobil OS-nek és a hozzá tartozó vasnak... -
fordfairlane
veterán
Maradjunk abban, hogy az érintőképernyő nem igazán produktív / enterprise környezetre van kitalálva, leszámítva néhány specifikus területet. (pl. a mi "anyacégünk" is hord ki iPad-eket rendezvényekre, regisztrációnak, de minden más Windowsokon (notebook, desktop, server) zajlik, az utolsó informatikai csavarig, és nem igazán van olyan terület, ahol az érintőképernyő elképesztő produktivitási növekedést generálna)
-
pzstm
titán
válasz
manchester85 #75 üzenetére
majd elválik mi lesz...egy ilyen Surface-t mindenesetre tuti nyomkodnék élőben, vagy akár egy 13"-os Asus Transformer Book is igencsak érdekelne
(madgie-nek is szól ez a válasz
)
-
manchester85
veterán
Alapvetően szerintem munkai feladatokhoz nincs is szükség érintőkijelzőre. Normális billentyűzet, egér, több ablak és nagy képernyő. Szerintem életveszélyes játékot játszik a Microsoft, ugyanis sem az iPad-es, sem a MacBook-os réteget nem fogja tudni átcsábítani. Árban viszont azokon a vizeken evez. A potenciális réteg az lehet, akik munkaeszközként használják a gépüket, de ők meg szerintem a metróval nem lesznek kibékülve, az árat is sokallni fogják és az érintőképernyő is hidegen hagyja őket.
-
madgie
titán
Attól függ, milyen munka: egy slideshow-t hamarabb összedobálok az iMovie-val (renderelést nem számítva persze), mint az asztali i7-esen. Egyszerűen kézre áll a multitouch felület, bő öt perc alatt összelököd egy kis ujjtornával azt, amit az egérrel, meg segédképernyőkkel az asztalin negyed óra alatt.
Pont ezért nem értem, miért akarja a MS összemosni a határokat. Ami itt jó, az itt jó, ami ott ,az ott. Keverve nem lesz ez tuti...
-
pzstm
titán
válasz
manchester85 #71 üzenetére
hát nem tudom....de én munkára iPad-et nem tudok elképzelni,macbook air-t esetleg, ha rárakok egy Windows7-et
-
manchester85
veterán
Nem is fogják sokáig hasonlitgatni, ugyanis bukta lesz a javából.
Az emberek többsége egyszerűen nem szimpatizál ezzel a felülettel. Csili-vili, zsúfolt, átláthatatlan, homogén színű. A telefonos eladások is jól mutatják, milyen jövőre van ítélve a rendszer. Egy MacBook iránt pedig jóval nagyobb a bizalom és szimpátia az emberekben.
-
pzstm
titán
Pro verzióval szereltet kell venni, nem az RT-t (mert abban nincs asztal, és nem minden program fut el, csak az RT-re írt).
ki mondott Neked ilyet hogy nincs asztal?
Teljes értékű Office-ról meg ne is beszéljünk, ami igen nagy húzóerő lehet. Amúgy a Surface Pro-t nevetséges lenne iPad-el összehasonlítani...esetleg a Macbook air jöhet szóba nagy duzzogva... -
jjeahh
nagyúr
és rt-ben mire jó a metro? meg metro áruház. szerinted ez mindíg így marad, egy rendszeren 2féle progik futnak majd? szerintem ez átmenet, hogy még megmarad a rendes desktop, egyelőre, míg bővül az alkalmazásbolt kínálata...nem lehet csak így a régi progikat kivonni forgalomból, kismilliárd van belőlük. ha tegyük fel megmarad így, desktoppal, metróval, akkor az megint sz..r, mert komplikálja a kezelhetőséget. nem elég az egér, billentyű, még tapogatni is kell néha, mert van ami csak metróba van. rt-t nem sokan fognak venni, a kevés alkalmazás miatt, gondolom, s ha pro verzióval épp az utcán vagy, és elindítasz egy klasszikus appot, téped a hajad érintőkijelzőn tőle. velem gyakran előfordulna ilyen, mert a boltban egyelőre semmire nem találtam metrós appot, amire szükségem lenne, vagy igen, de nagyon korlátozott funkciókkal. nincs semmi bajom a windows 8-al, de nem értem az irányt...mi alakul ki ebből? és kérdem újra...akkor minek a wp8, wp7?
-
Misser
tag
írd már oda légyszíves, hogy szerinted. szerinted az, más szerint meg nem az.
nagyon sokan túlértékelik a saját kis véleményüket. de ebbe pont emiatt nem is érdemes belemenni.jjeahh: azt hiszem te olyan dolgokon aggódsz, amit senki nem mondott, még csak nem is reális "félelem". nyugodj meg, lesznek rendes programok mindenki számára, mint ahogy eddig is volt. mindössze egyre több minden lesz elérhető mobilis eszközön, ha igény van rá. a lehetőségeink csak bővülni fognak, nem pedig csökkenni. aggodalomra nincs ok ; )
-
Baroc
tag
Win8 Pro-n és Home-on (vagy mi a neve a nem-tablet verziónak) ugyanúgy futnak a programok mint Win7-en. Annyi van, ha ilyen kell, akkor tabletből is a Pro verzióval szereltet kell venni, nem az RT-t (mert abban nincs asztal, és nem minden program fut el, csak az RT-re írt). Nem hiszem, hogy a jövőben ez változna.
-
jjeahh
nagyúr
mert szerintem a win8 megmutatja, merre tovább...win9 már gondolom, teljesen metro lesz. hanem mi értelme van az egésznek? metró felületre átrajzolva, sőt, hogy érintéssel is kezelhető legyen, nem tudok elképzelni egy olyan bonyolult, összetett appot mint a ps6, mondjuk. arra meg már a win7 kb ott fog tartani, mint most az xp. szóval, tényleg jó irány ez a csempés érintős csicsa? vagy aki dolgozni is akar, idők végezetéig mostmár win7-et kell használjon, az utolsó percig, akkor is ha már rendes támogatása sincs? ha majd venned kell új gépet, mert a régi mondjuk bedöglött, van rajta eredeti win9, te a kicsomagolás után cseréled is le win7-re? mit hoz ez a metrózás? mert én komolyabb alkalmazást érintőkijelzőre optimalizálva még nem láttam. el kell nagyolni az egész felületet, mindezt minnél kisebb felületen, hogy hordozható is legyen. miért nem csinálnak inkább wp8 alá tabletet, miért kell a kettőt összemosni, és igy mi értelme lesz a windows phone 8nak?
-
Misser
tag
mégis miért akarnál ilyen jellegű munkát 10"on végezni érintőpanel segítségével? elveszi a főnök a rendes asztali gépedet és helyette az asztal közepére fog tenni egy surface t, azt mondva hogy mostantól csak ezt használhatod? A teljesen metro kinézetű windows gondolod nem fogja kezelni az egeret többé ?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Oppenheimer #60 üzenetére
hát a microsoftnak nem kell kifizetnie a 85$-t a win8 licenszért, úgyhogy ha a surface drága lesz, akkor mondjuk az asus, vagy samsung w8-as gépek ára még horrorabb lesz. főleg, ha minden gép kap érintőkijelzőt. s ha már nem lesz akkora külöbség egy tesco-s gép ára, meg egy macbook ára között akkor...egyáltalán minek kell egy üzleti megoldásokra kihegyezett gép is metrót kapjon? hogyan lehet egy 10 colos érintőkijelzőn pl vector-ban megrajzolni valamilyen dizájnt? ( mondjuk logó, plakát vagy webdizájn ) én még mindíg ebbe vagyok belekötve...úgy értem most még meglehet, de idővel szerintem az egész windowsot metrósítják, nem hiszem ez ilyen felemás marad.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
manchester85 #57 üzenetére
Ha a Microsoftnak van egy kis esze, akkor az ARM-es példányt ipad árban fogja adni.
(letelt a szerkesztési idő)
-
socialkiller
tag
Én inkább megvárom a 10"-os nexus 10 táblagépet
-
jjeahh
nagyúr
válasz
manchester85 #54 üzenetére
ja, ezt láttam én is, de ettől függetlenül win8-at használni fogok, mert nincs más választásom. lehet ez ilyen "szükséges rossz" lesz már megint. ubuntura nincs egy rakás alkalmazás, amire szükségem lenne, macbook meg drága. amúgy a microsoft kütyüktől irtózom...nekem csak egy egerem meg egy laptophűtőm volt, de egyik sem bírta ki legalább a fél évet.
-
válasz
manchester85 #54 üzenetére
ez várható volt
ők mindig belebotlanak az ilyenekbe
de most készültek rá -
manchester85
veterán
A bemutató igazán jóra sikerült mindenesetre.
-
-
keIdor
titán
válasz
Menthirist #44 üzenetére
Alapból olyat veszek, ami jól szól. Telefonnál is, ha nem tetszik a gyári launcher nem veszem meg. Nem is tervezek SGS és SGS2 után Samsungot megint.
Wave86: Birom ezt a fajta felfogást, ami neked nem tetszik, az szar. Még jó, hogy sokan nem a te véleményed alapján fejlesztenek vagy vásárolnak, mert akkor lenne csak igazán nagy baj a tablet piacon.
-
Valzor
aktív tag
Miota elindult a tablet laz, azota varok olyan gepre, ami 10"-os, lehessen billentyuzetet dokkolni hozza es olyan oprendszer fusson rajta, amin fejleszteni (programozni) is lehet. Eddig ehhez a Surface all a legkozelebb, remelem hamarosan hozzajuthatok egyhez.
-
Wave86
tag
Mondjuk, aki nem szereti az Apple cuccokat. Az Ipad egy nagyon rossz dimenziókkal ellátott, hatalmas téglalap vágódeszka. Én a 8.9"-os 16:9-es méretet preferálom, mivel ez még nagyon könnyen hordozható, lehet már rajta filmet nézni, e-book, pdf olvasásra és honlapok megnézésére is alkalmas. Azért még mindig a Samsungnak sikerült a legjobban lefedni az egyes méreteket!
-
savoo
addikt
"Eladásokban rég veri a boxot. Első évek voltak kritikusak. Azóta stabilan vezet."
Őőő, akkor ennek nézz utána, még mindig boxból adtak el többet, a vezet meg kicsit vicces, aki vezet az a Nintendo. Ettől függetlenül tavaly én is átpártoltam a Sonyhoz, mert rosszul vagyok az MS Kinectes appos baromkodása miatt.
-
vicze
félisten
Hát ebben ne legyél olyan biztos.
Két dolog drágítja, az egyik a Intel a másik a FullHD kijelző. Ha azt nézem hogy a a TF700 köv hónapban 500$-ért jelenik meg így az FHD kijelző is ezek szerint belefér az 500$-ba, ha nem IPS annál inkább (arról nincs infó, hogy milyen). Az egyetlen dolog tehát ami drágítja a Pro-t az az Intel. Még van persze a háttértár, ezért úgy 800-1000$ közé saccolnám max., de ezt is sokallom főleg, hogy január végén jön amikorra már jóval olcsóbbak lesznek ezek az alkatrészek. Sőt ha nagyon merészek akkor 300$ nyit az RT változat, és még akkor is nyereségesen adják el. -
erre csak annyit mondanék, hogy windowson egy időben próbálkoztam skineléssel, de leszoktam róla... ugyanakkor androidon más launcherrel használni (pl el sem tudom képzelni, hogy én sgs2 tulajként touchwiz-t használjak) nem csak skinbeli különbséget jelent... animáció, sebesség, sőt sokszor funkcionalitásban is sokban különböznek egymástól. pillanatokon belül beleszerettem a nova launcherem gesztus funkcióiba, sebességébe, scrollozható dokkjába, és persze a kinézet testreszabhatóságába, bár ezen csak pár dolgot állítottam... összességében sokszorta jobb, mint a touchwiz, és amíg az apple-nél nincs más választásod, mint azt használni amit kaptál a pénzedért, itt azért messze nem ez a helyzet... autóban is ha szeretsz zenét hallgatni, és nem olyan jó a hangrendszer, lecseréled, mintsem hogy hallgasd a gyári vacakot... pedig milliókat fizettél a kocsiért...
Szóval a launcher csere nem egyenlő azzal, hogy pár dolog színe megváltozik...
Az iPad "innovatív, zseniális" felhasználói felülete meg egy nonszensz... tudása meg pláne az androidosokhoz képest...
mondom ezt iphone/ipad fejlesztőként -
keIdor
titán
7db Android telefonom volt eddig. A root kb. arra kellett, hogy kiüssem a reklámokat, hogy kevésbé laggoljon 1-2 alkalmazás. Meg arra, hogy a Titanium Backup működjön. Másra nem igazán, de az a vicces, hogy egy nyílt rendszernek utóbbit alapból engednie kellene...
Mint írtam, nem vagyok az a hackelgetős fajta, nem is hiányzott a root általában.4:3 tényleg hátrány, ezt aláírom, én se szeretem, de nekem nincs más alternatíva, a Windows 8-ra várok, azon belül is a Surface-ra, aztán majd meglátjuk.
-
tDr1v3r
veterán
-
jjeahh
nagyúr
a root, nagyjából nem a küllemért van. sem nem azért mert gyárilag szar...és az beszélhet csak így erről aki még nem használta ki a rootolás lehetőségeit soha. minden ipad-nek szürke a hátlapja, csak a kijelző kávája lehet fekete vagy fehér, bocs, az előbb nem voltam elég informatív. ezt nevezik ők fekete ipad-nek. utomi, ez ismét szubjektív, én utoljára 8-9 éve használtam 4:3 képarányt, azóta 16:9-esem van mindenben, úgyhogy nekem a 4:3 már idegen. kinek mi tetszik,de ez alapján nem lehet eldönteni, hogy ez vagy az a jobb. én sem vennék most androidos tabletet, de ipadet sem, nexus 7-et viszont fogok...
-
Angel1981
veterán
válasz
Cyberpunk #26 üzenetére
5 éve nem tudja utolérni a Boxot eladás tekintetében (PS3:63.9 millió, XBOX: 67.2, millió eladott példány), és az összes nyugati fejlesztőcsapat Boxon demonstrálja a játékát, hiába, hogy multiplatform. Legutóbb már Metal Gear Rising-ot is Boxon demonstrálták, pedig az aztán egy igazi PS játék!
A nyugati világban presztízs tekintetében az XBOX 360 a PS3 felett áll (szerintem), hiába, hogy az előbbivel kezdetben voltak hardveres gondok... -
keIdor
titán
Ez a kinézet is... a Windows XP-hez, Vista-hoz, 7-sez sem nyúltam soha hozzá. A Win8-hoz sem fogok. Ha alapból szép én elhasználom úgy évekig is. A HTC-k is, a Sense alapból nagyon szép, eszem ágában sem lenne hozzányúlni a kinézethez, az iOS is ilyen, nem tartok igényt gányolásra, és sokan vannak ezzel így. Úgy egységes az egész ahogy van, nem fontos, hogy az ikon más legyen, vagy az értesítő sáv más színű legyen.
Persze mindenki más, nálam a használhatóság elsőbbséget élvez, a színek nagyon sokad rangú dolgok, ahogy a hackelés is. Régen rossz, ha valami gyárilag szar és hackelgetni kell, hogy használható legyen.
Szóval ez, hogy az Android ilyen nálam inkább hátrány. Csinálja meg a gyár normálisan, ezért fizetem ki, nehogy utána még nekem kelljen megcsinálni normálisra. Vagy akkor adják 20k-ért.iPad-ból meg van fekete is.
-
utomi
senior tag
Hát éppen ez az , hogy a Honeycomb és az alkalmazások hiánya miatt használhatatlan az összes Androidos tablet! Jó oké nem használhatatlan csak éppen megérteni nem tudom megis miért választja valaki az Androidot tableteket egy iPadel szemben amikor az minden tekintetben veri a teljes mezőnyt! ( mondjuk szerintem designe terén is de ez szubjektív ) ! A másik óriási problémám az Androidos tabletekkel a16:9-es képarány ami filmezéshez jó de minden másban elvérzik !
A Surface nagyon ígéretes ahogyan a WP8 is de azért nagy kérdés , hogy hogyan is fog majd teljesíteni ! Minden esetre ha valamiben látom a lehetőséget egy igazi iPad konkurens szerepére az a Surface! -
jjeahh
nagyúr
azért az android sokkal érdekesebb, ios, meg app store amióta létezik nem igazán változik, ipad úgyszintén, a jailbreak sincs egy szinten a rootolással, és én widgetek nélkül már nem tudom elképzelni a tabletéletet..., + választási lehetőséged sincs...ha az ipad dizájnja nem tetszik, akkor mi van? legalább lenne fekete is belőle, vagy mit tudom én. csak a honeycomb, az alkalmazások hiánya, ami lerontja az android-tablet összképet. dehát az app-ok is szaporodnak lassan, és terjed az ics- jelly bean...
-
h3lios
addikt
Teljesen egyet értek.
Én ha meg kéne magyarázni azt mondanám, hogy az alapjai is el vannak rontva. Az iPad-nál az az egy szem gomb Design téren nagyon odab*sz. Androidos tablet téren ugyan az megy, egy világító képkeret néhány funkcióval...
Meg aztán nem vagyok a képen elhelyezett irányító fülek híve. -
h3lios
addikt
Szerintem is jó alternatíva lehet az iPad helyett, vagy amellé. Az androidos táblák nekem valahogy nagyon semmilyenek, még a Transformer is.
-
keIdor
titán
Egy Surface-re én is cserélném az iPad-et, meglátjuk érdemes lesz-e.
-
tomistarkapi
tag
Nekem a 7 coll lenne az igazi intel procival fasza windowsos dolgokkal. Minden vállalati rendszerünk windowsos a cégnél, így nekem ha tetszik ha nem vennem kell majd egy ilyet...
-
=Mentor=
őstag
Sokan az Xboxra is csak legyintettek anno, most meg kis túlzással földbe döngöli a Playstationt... Az előzményeket figyelembe véve jóval nagyobb esélye lehet mint a Samsung táblagépeinek.
-
Lala17
csendes tag
Ha már egyszer tablet és munkára való az szerintem nem a 7 colos kategória.. minimum 10 de azt meg szerintem senki sem cipeli kabátzsebben persze ha belefér és ha már egyszer nem csak egyszerű szöveg írásról beszéltek hanem komolyabb dolgokról is .
-
Misser
tag
persze, ha többet kell gépelni, akkor beülök a notebook mögé, de amire én használom a tabletet, ahhoz pár sornál többet nem kell pötyögni. bár, hosszú msn beszélgetést is túléltem mér vele minden gond nélkül.
viszont a win8 as tabletáradat is hol van még... hasonlóan a wp8 hoz (nem rég volt az is téma)
viszont kb egy év múlva ha már kialakult, hogy mit is tud ez a surface vagy más gyártó tablete, akár cserélni is lehet a jelenlegi eszközt : ) -
bok92
addikt
Hát valaogy csak el kell hitetni az emberkékkel,hogy ez lesz a best ever...
Szerintem nem lesz ez rossz, de azért várjuk ki a végét.. -
jjeahh
nagyúr
válasz
#06658560 #16 üzenetére
ha így lesz, jó lesz...még a billentyűk nem tetszenek nekem, ez a mágneses megoldás perelve lesz...a színek meg...rózsaszín, kéknefelejts kék...igaz, ez szubjektív,.. nekem nem tetszik. a nyomáspontjuk sem lehet ász. ha siker lesz, biztos lesz hozza kapható komolyabb is.
-
fordfairlane
veterán
de jöhetne már valami ami munkára is jó, és elfér a kabátzsebedben...
A Windows RT alapból tartalmazni fog MS Office-t, ha minden igaz, és mind az ARMos, mind az X86 Surface gép alapból kap kiegészítő billentyűzetet. Minden adott lesz hozzá, hogy vállalati - produktív környezetben bizonyíthasson. A platform új, de ha ütősnek bizonyul, gyorsan elterjedhetnek a Metro alapú alkalmazások.
-
jjeahh
nagyúr
nem a wp8-ra hanem a win 8-ra céloztam az angry birds-el. játék lesz a win 8-ra, nem csak angry, hanem mass effect-től need for speed-ig minden...és épp arról dumáltam itt,hogy nagyjából CSAK KIKAPCSOLÓDÁSRÓL SZÓLNAK A TABLETEK. méghogy egy tablet nem csak munkáról szól....melyik tableten lehet mondjuk vektorozni, a mai kínálatból? minden esetre ha ipadot akarnak enni reggelire, ahhoz valami új és komoly kellene, vagy valami olcsó sz..r, amit aztán a tesco-ban árulnak kilóra...
-
Lala17
csendes tag
Ha akarod hanem akkor is lesz angry bird-s és a többi wp8-ra és ha lessz 9-re és 10-re is mert a játékok kellenek a népnek és lehet hogy egy üzlet ember is kikapcsolódásképp azzal játszik , egy tablet nem csak a munkáról szól hanem a kikapcsolódásról is szólhat még ha üzleti modell lesz is.
-
hemaka
nagyúr
hányszor hallottuk ezt már eddig...
-
fordfairlane
veterán
Ez a Surface maga a csoda. Még nem is kapható, de már le is nyomta az iPadot.
-
jjeahh
nagyúr
őszintén én jobban örvendenék, ha wp7-et tab-ositották volna, és csinálnának lassan rá néhány komoly alkalmazást...a tabletek ha netezésről beszélünk lehet alkalmasabbak, mint egy laptop, hordozhatóság miatt, de jöhetne már valami ami munkára is jó, és elfér a kabátzsebedben...ha tablet, mindenki szórakozni akar? én azt remélem a windows 8 csak átmenet, és a win 9-es már full metro lesz, tele komoly metro app-al. kinek kellene még egy tablet amin angry birds-özzön? arra ott a galaxy tab, xoom pad, ipad, lepad, transformer pad...
-
jjeahh
nagyúr
ha nincs billentyűd, egered, hogyan kezeled az alkalmazásokat? mert tapogatni csak a metro felületet kényelmes, metro app meg még semmi komoly...szerintem várhatunk egy jó darabig, míg például a ps6-ot meg illustratort kiadják metrósítva...vagy sorolhatnám...a metrós appok hol vannak még az ipadesektől, vagy az androidosoktól? ez még mindíg csak egy pc, ami 10%-ban tapizásra van kitalálva.
-
Angel1981
veterán
A jelenlegi tabletkínálatból ez a legszimpatikusabb - persze billentyűzettel!
-
Lacces
őstag
Ha még mellé kapni fog egy jó marketinget is! Akkor a legnagyobb ellenfele lehet az iPad-nek.
Na meg az árazás. -
Kaiku
senior tag
Hajrá! Kellene már egy minden szempontból erős konkurencia. Csak a háttér támogatás is jó legyen...
-
fffeco
tag
nekem kell egy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politikai mémek
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- Lenovo Thinkpad P51S - Workstation- Quadro M520 VGA - 15.6"- Core I5 7300U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest