Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Csak a fórumon emlegetjük így, az eredeti G-Sync modul miatt.
Attól hogy valami prémium árú, vagy te (szerinted) prémium árat fizettél érte, az még nem garancia semmire.
Mondjuk biztos hogy én is ki fogok égni, ha a DX11-es címek alatt nem úgy működik a G-Sync "Premium" ahogy eddig megszoktam Win 7 alatt. Ha így lesz, marad a dual boot, és két OS én nem fogok emiatt idegeskedni. Egyébként csak fullscreen üzemmódban szoktam játszani, nálam még egy cím sem futott jobban borderless window-ban.A második monitor kikapcsolását egyébként hogy értsem? Nálam mindig csak az a kijelző aktív amit használok. Kiterjesztést vagy másolást kiválasztva Win 7 alatt sem működik a G-Sync.

Duracellm...:
Egyelőre én is Win 7-en vagyok és régebbi driveren, de holnap feldobok egy 10-est is, pár címhez kell a DX12.tibaimp:
Kb úgy hogy van jó meg rossz driver verzió.
És ez sajnos nem vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 1000GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És ez sajnos nem vicc...